Alleen nog even...

april 04, 2013


Ik had me gisteren avond voorgenomen om een beetje op tijd te gaan slapen. Ik heb tentamen week en ik moet echt nog aan mijn moderne danssolo werken, dus het leek mij slim om een uurtje eerder naar school te gaan. Dus 9 uur aan het repeteren op school in plaats van 10 uur (ik weet het, chill leven).
's Avonds in plaats van the Passion een aflevering 'the Carrie Diaries' kijken, want dat duurt maar 3 kwartier, dan ben ik precies op 11 uur klaar, slaap ik om half 12, wekker om 7 uur en gaan met die banaan.
Dat was het plan. Maar na 'the Carrie Diaries' moest ik nog even iets opzoeken. Nog even Twitter, Facebook en Tumblr checken. Nog heel even een YouTube filmpje kijken. Nog 1 blogpost lezen van Anna-Beau (dat werden er uiteindelijk een stuk of 30). Ik moet ook nog mijn spullen voor morgen klaar leggen. Nog 1 ronde Candy Crush op mijn mobiel spelen. Nog even kijken of ik mijn haar zelf in kan vlechten. Nog even de laatste noten van 'Defying Gravity' eruit belten, leuk voor de buren. Uiteindelijk lig ik pas om 00.15 in bed om te gaan slapen. Het wordt toch een korter nachtje dan gedacht.
Als mijn wekker toch echt om 7 uur gaat, zit ik net midden in een fijne droom. En mijn bed ligt altijd lekkerder 's ochtends dan 's avonds. En ik ben zo moe! Nog 1 minuutje dan... Dan zal ik straks extra haasten. Niet Twitter en Facebook checken als de ochtend krant, maar gelijk extra snel douchen. Extra snel mijn kleding uitzoeken. Extra snel mijn gezicht toonbaar maken voor de buitenwereld. Extra snel de klitten uit mijn haar kammen. Extra snel mijn cracker met hagelslag eten terwijl ik mijn lunch smeer. Extra snel naar de tram rennen.
Het is half 10 en ik ben bijna op school. In bed besloot ik dat ik geen uur nodig had voor mijn solo, maar dat een half uurtje genoeg was...
Het is echt een wonder dat ik iedere dag op tijd op school ben...

You Might Also Like

2 reacties

  1. Die bedden he, stomme dingen zijn het ook eigenlijk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja je kan beter ergens slapen waar je helemaal niet lekker ligt, dan is het opstaan zoveel makkelijker!

      Verwijderen