Ik ben zo iemand.

april 08, 2013

Ik ben zo iemand die op haar vrije dag om 9 uur op staat om Toddlers and Tiaras te kijken. Ik ben zo iemand die op haar vrije dag een planning maakt van dingen die ik moet doen, en vervolgens maar de helft doet. Ik ben zo iemand die op haar vrije dag K2 zoekt K3 van 2009 terug gaat kijken in plaats van school werk doet. En ik ben zo iemand die de hele dag zenuwachtig is voor de uitslag voor een auditie.
Ik ben dus al de hele dag nutteloze dingen aan het doen. Mezelf af aan het leiden. De vorige keer dat ik een auditie uitslag kreeg, was dat voor de school waar ik het liefst heen wilde. Toen was ik niet door en heb ik 2 uur gehuild.
Gisteren had ik een auditie voor een rol in een productie. Vanmiddag tussen half 6 en 6 uur krijg ik de uitslag.
Dit is zo'n dag dat je hoofd switcht tussen het beste en het slechtste wat kan gebeuren. Het idee dat ik de mail krijg en dat ik mijn naam bij de hoofdrol zie staan. Hoe ik blij mijn moeder en mijn zus bel, de reactie's op Facebook. Het repeteren voor die rol, het uiteindelijke optreden, hoe geweldig het zou zijn.
Of dat ik het mailtje open en mijn naam helemaal niet zie staan. En dat ik dan waarschijnlijk in het ensemble veel mag dansen en andere leuke dingen mag doen. Maar ook hoe ik me zou voelen als ik de rol niet krijg en hoe erg ik het ook wel zou vinden. De regels tijdens het wachten op een auditie: bereid je voor op het ergste (en droom van het mooiste).
Nog 4 uur, dan weet ik het. Nog 4 uurtjes wachten. Nog een modern solo en een eigen presentatie die doorgenomen moet worden...
En uiteindelijk nog maar een aflevering K2 zoekt K3.

You Might Also Like

0 reacties