Just Britt

april 02, 2013

Ik vind mijn leven niet zo bijzonder. Eigenlijk ben ik maar heel normaal. Juist daarom lijkt het me leuk om te vertellen over mijn leven. Vooral om kennis te maken met mensen die hetzelfde zijn als ik, om te kijken hoe anders iedereen nou eigenlijk is.
Dus, wie ben ik?
Ik ben Britt, een 18 jarige passionele studente aan de Dutch Academy of Performing Arts, een opleiding tot musical artiest. Ik krijg dus vooral praktijk les in dans, zang en spel. Ik hou dus van musical, optredens, theater en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ga vier dagen in de week naar school, ik werk twee dagen in het weekend bij de V&D en ik loop nog zo veel mogelijk stage. Als ik vrije tijd heb (ooit), lees ik een heleboel boeken, kijk ik een heleboel series en films en blog ik heel veel (stiekem is dit mijn 4e blog). Als ik thuis ben zit ik dus lekker in bed met een kop thee, een stuk chocola, staat TLC aan en zit ik met mijn laptop op schoot. Dat vind ik een stuk leuker dan het hele weekend in een veel te drukke discotheek staan. Als ik dans, heb ik ruimte nodig. Ik ga dus ook bijna nooit uit.
Ik kan niet leven zonder mijn Apple producten (mijn iPhone, iPod en Macbook), ik heb een schoenen verzameling en een shop verslaving.

Op deze blog wil ik dingen posten over mijn leven. Wat maak ik mee? Wat irriteert me en wat inspireert me? Dit zal vooral een plek zijn waar ik mijn schrijfdrift kwijt kan. En ik hoop dat ik mensen blij kan maken met mijn vreemde hersenspinsels.

Wil je meer van mijn zien? Kijk dan even op mijn andere blogs:
Mijn mode-blog (met eigen posts): http://brandbritt.tumblr.com/
Verslaafde obsessie blog (reblogs): http://blahfuckingblah.tumblr.com/
Mijn inspiratie blog (reblogs): http://brittvis.tumblr.com/

En volg me:
Twitter: https://twitter.com/britt_vis
Instagram: http://instagram.com/brittvis

XOXO
Just Britt.

You Might Also Like

2 reacties