Niet vanavond.

april 04, 2013

Ik heb wel eens van die dagen dat ik thuis kom, en dat ik ineens helemaal afgepeigerd ben. Dat ik op school nog helemaal energiek ben, maar als ik dan in de tram naar huis rustig mijn boek zit te lezen ineens in slaap van. Boek op de grond, ik kwijlend met mijn mond open, bijna mijn halte gemist, heel genant allemaal.
Vandaag was weer zo'n dag. Ik heb echt een hele drukke week met danstentamens, repetities, werken en een auditie, dus ik heb aardig wat stress. En ook omdat het het einde van de periode is, is iedereen helemaal kapot. Het is dus niet raar dat het weer zo'n dag was vandaag, maar eigenlijk komt het helemaal niet uit als je stress hebt.
Ik heb morgen nog vier danstentamens, die ik het liefst allemaal nog even door wil nemen en waarvan ik de muziek nog op mijn iPod moet zetten om morgen te kunnen oefenen. Zaterdag moet ik de hele dag werken en daarna gelijk door om een voorstelling te kijken. Zondag moet ik de hele dag repeteren voor een nieuwe stage en moet ik daarna haasten om op tijd te komen voor een auditie waar ik nog al mijn teksten voor moet leren. Volgende week heb ik presentatie week, waarin je alles moet laten zien wat je de afgelopen periode geleerd hebt. Dus ik moet ook nog zorgen dat die presentatie helemaal op orde is, en ik moet nog een solo presentatie maken en ik moet nog... ZUCHT.

Vanavond even niet, vanavond moet ik even lekker in bad liggen en een aflevering Friends kijken en mijn lichaam rust gunnen. Vanavond moet ik even lekker met een kop thee in bed liggen om te zorgen dat ik niet ziek wordt. Vanavond moet ik even RUST.
Morgen ga ik wel weer hard aan de slag. Morgen. Niet vanavond.

You Might Also Like

0 reacties