Winterdip

april 14, 2013

Ik ontken altijd dat ik een winterdip heb. Ik hoef geen tien wekkers te zetten om op te staan. Na 1 wekker ben ik wakker, en een kwartiertje later sta ik naast mijn bed. Ik hou ervan om zoveel mogelijk lagen over elkaar aan te trekken. Ik voel me heerlijk in een trendy dikke trui. Ik ben niet zo'n fan van sneeuw, maar ik vind het wel lekker om in de winter lekker de hele dag in bed te liggen omdat het toch te koud is om naar buiten te gaan. Dus ik vind winter niet zo erg.
Het is nu 14 april en het is de eerste warme dag van dit jaar. Om half 1 fietste ik naar mijn werk. Het zonnetje scheen nog niet, maar het was al warmer dan normaal. Ik merkte gelijk hoe vrolijk ik daarvan werd. Vandaag was de eerste keer in een half jaar dat ik een leuke werkdag heb gehad. Gewoon, omdat ik vrolijk was door het weer. Dus, na een goede werk dag, fietste ik vrolijk in het zonnetje, in de hitte, met veel te veel kleding aan terug naar huis.
Nu zit ik in mijn slippers, spijkerbroek, hempje en vestje in de tuin. De zon is al uit mijn tuin verdwenen. Het waait eigenlijk net te hard om het echt warm te hebben. De buren hebben een kinderfeestje dus die maken veel lawaai, maar ik ben nog steeds vrolijk. Ik drink een Jillz en ik geniet.
Vanaf nu mag het niet meer kouder worden. Ik voel me namelijk meteen fitter. Ik heb meer energie, meer positiviteit. Ik heb zin om mijn 3 paar nieuwe (en tot nu toe te koude) schoenen eindelijk aan te trekken. Ik heb zin in terrasjes en festivals. Ik heb zin in shorts en zonnebrillen. Ik heb zo'n zin in de zomer. De slobbertruien kunnen de kast in, vanaf nu blijft het warm! Dat moet wel.
Ik ga nog even door met genieten. Want eindelijk, de winterdip (die ik dus stiekem wel had) is voorbij!

You Might Also Like

0 reacties