Mijn ware liefde is denk ik al onder een bus gekomen.

mei 01, 2013

Iedere avond, voordat ik in slaap val, stel ik me voor hoe Robert Pattinson achter me komt liggen en zijn sterke armen om me heen slaat. We vallen samen in slaap in ons witte hemelbed in ons appartement in New York.

Ja, ik ben nogal een dromer met een rijke fantasie. Maar de waarheid is dat ik elke avond alleen in slaap val in een groot, koud bed. Dan is het toch leuker om in slaap te vallen met Robert Pattinson. Mijn denkbeeldige relatie met hem is geweldig. Hij geeft om me en hij is er altijd voor me en hij steunt me als ik het moeilijk heb. Eigenlijk is het perfect, tot ik me weer bedenk dat het niet echt is. In het echt kan Robert Pattinson natuurlijk geen relatie met mij hebben. In het echt heeft nog niemand ooit een relatie met mij gehad.
Mijn eerste zoen was opgezet door mijn vriendinnen omdat ze vonden dat je op je 16e toch wel ontgroend moest worden. Ik ben anti-sociaal, ontzettend awkward en onaantrekkelijk. Dus ik vind het ook niet gek dat ik niemand heb, maar ik zou wel graag een relatie willen.
In 2013 heb ik wel wat jongens ontmoet. Maar ik lijk wel te kieskeurig. De ene smst te weinig, de andere te veel. De ene is te enthousiast, de andere te rustig. Wil ik te veel? Is mijn droomjongen niet te vinden?
Ik wil een jongen die langer is dan ik, een beetje getint is. Hij moet donker haar hebben en lichte ogen. Hij moet een beetje gespierd zijn, maar nog wel zacht zijn om op te liggen, ik hou niet van bodybuilders. Mijn droomjongen, is grappig, zorgzaam, lief, vriendelijk, sociaal en chill. Hij moet gitaar of piano kunnen spelen (beide zou het beste zijn) en het liefst ook kunnen zingen. Ik moet met hem kunnen lachen, maar ook diepe gesprekken met hem moeten voeren. Hij moet slim zijn en zijn dromen volgen. Hij moet niet iedere seconde smsen, maar wel af en toe vragen hoe het met me gaat. Ik hoef niet ieder uur te smsen en ik wil wel dat hij mij vrij laat, maar hij moet wel laten merken dat hij aan me denkt. Ik wil dat hij romantisch is en dat hij leuke dingen met me doet. Hij moet me aan het lachen maken, maar ook precies weten wat hij moet zeggen als ik niet lekker in mijn vel zit.
Maar het belangrijkste is eigenlijk, ik wil een keer verliefd zijn. Ik wil kriebels in mijn buik hebben als ik bij hem ben. Ik wil altijd aan hem denken, hem alles willen vertellen. Ik wil mijn ogen niet van hem af kunnen houden. Ik wil een jongen waarvan iedereen zegt: jullie passen echt goed bij elkaar. Ik wil een jongen die niet alleen lief voor mij is, maar ook voor mijn familie en vrienden. En ik wil een jongen die ook echt verliefd op mij is, op wie ik ben in plaats van wie ik wil zijn. Een jongen die de dingen die ik haat aan mezelf, het allerleukste vind aan mij. Ik wil een jongen die zoveel van mij houdt dat ik ook van mij ga houden.
Er wordt gezegd dat er voor iedereen één ware liefde is. Maar wat als ik die nooit ontmoet? Wat als mijn ware liefde in Australië woont waar ik nooit kom? Wat als mijn ware liefde bij de aanslag in Boston om het leven is gekomen? Ik denk dat mijn ware liefde op zijn 15e onder een bus is gekomen en dat ik hem dus nooit zal ontmoeten. Dat we nooit zullen weten hoe het is om een soulmate te hebben. Dat we nooit dat gevoel van echte liefde voelen.
Ik hoop dat, als hij nog leeft, ik mijn ware liefde binnenkort tegen het lijf loop. Dat mijn eerste liefde ook mijn enige liefde zal zijn. Dat we voor elkaar vallen en samen oud worden. Ik hoop dat ik binnenkort niet meer alleen in slaap hoef te vallen, maar met twee sterke, warme, bestaande armen om me heen.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Dat komt britt, echt! Dat is een lekker cliché natuurlijk, dat weet ik ook wel. En jij denkt nu: ja tuuuurlijk, het zal wel. Maat het is echt zo. En dat hoeft niet je eerst volgende vriendje te zijn. Juist beter van niet. Want als je hem dan een keer tegen het lijf loopt, dan weet je hoe bijzonder het is. Dan weet je wat hij heeft, wat je in andere relatie hebt gemist. Dan weet je dat het beter is dan alle andere keren. En dan kan je er volledig voor kiezen. Dan waardeer je het echt. Hoe stom ook, alle liefdesverdriet leert je meer over jezelf en over relaties. En dan zal het echte sprookje des te mooier zijn.. En nu vooral lekker blijven dromen :)

    BeantwoordenVerwijderen