Peace, love and unicorns.

mei 02, 2013

Kristen Stewart is door Glamour UK Magazine voor het 2e jaar op rij verkozen tot best dressed woman 2013! Iets wat ik, als Twilight verslaafde, natuurlijk heel leuk vind.
In 2008 kwam ik door een vriendin in aanraking met Twilight. Ik las het eerste boek en keek de eerste film en ik was verkocht. De echte verslaving duurde denk ik ongeveer 3 jaar. Ik heb alle boeken (in het Nederlands en het Engels) en ik heb ze zo vaak gelezen dat ze bijna uit elkaar vallen. Daarnaast heb ik een heleboel extra uitgegeven boeken (movie companions, graphic novels etc.). Ik heb een bordspel, ik heb een drinkbeker, ik heb een action pop, t-shirts en ga maar door. Mijn hele kamer zat vol met posters, zo vol dat er geen muur meer te zien was. Ik was verslaafd aan twitter en alle blogs en ik wist altijd op ieder moment waar Robert (Pattinson) en Kristen (Stewart) waren. Ja, zo verslaafd was ik echt. Gelukkig werd ik ouder en volwassener en is ebde mijn echt obsessie een beetje weg. Maar nog steeds voel ik een grote liefde voor de serie, het is toch een groot deel van mijn leven geweest.
Nu ben ik niet meer echt Twilight fan, maar wel Kristen Stewart fan. Ik vind haar in de Twilight films goed, maar je zou haar andere films eens moeten zien. Daarin is ze echt fantastisch. En pas daarin laat ze zien wat een geweldige actrice ze is.
Ik las net een paar reacties op Facebook over Kristen. Ik weet dat Kristen heel veel haters heeft, en je moet lekker doen wat je wil. Natuurlijk weet ik dat niet iedereen Kristen zo geweldig vind als ik. Maar ik heb altijd zo'n medelijden met die haters.
Haters, mensen die zich zelf beter voelen door anderen naar beneden te halen. Het gebeurt echt heel vaak. Niet alleen met Kristen Stewart, maar bijvoorbeeld ook met Justin Bieber.
Ik snap persoonlijk niet waarom mensen hun tijd verspillen met mensen haten die ze niet eens kennen. Oke, je vond Twilight niet leuk. Prima. Maar dat is misschien wel het enige wat je van Kristen weet. (Nu wil ik niet zeggen dat ik weet hoe Kristen is, al weet ik vast angstaanjagend veel dingen over haar). Denken die mensen die haten nou echt dat Kristen of Justin ook maar iets om hun mening geven? Ze hebben vast net zoveel lovers als haters. Denken die mensen nou echt dat Kristen de hele dag achter de computer zit en alle haat berichten leest? Denken die mensen nou echt dat ze stoppen met acteren of zingen alleen omdat een paar mensen haar haten? They couldn't care less. Zij verdienen duizenden euro's door alleen even hun gezicht te laten zien op een feestje. En als we eerlijk zijn, ze hebben meer bereikt in hun leven dan wij hebben.
Ik vind Kristen Stewart een inspiratie, omdat ze is wie ze is. Ze veranderd niet omdat ze haters heeft, ze veranderd niet omdat ze beroemd is. Ze is nog steeds wie ze is, ze draagt waar zij zich lekker in voelt en het maakt haar niet uit wat anderen van haar vinden. Zij doet de dingen die ze doet omdat zij dat wil, omdat zij het leuk vind. En ik denk dat ze Best Dressed Woman is omdat ze draagt waar zij zich lekker in voelt. Het maakt haar niet uit wat anderen van haar kledingstijl vinden, want zij draagt het voor zichzelf. She wears confidence, en dat is belangrijk.
Dus haters, doe lekker wat je wil. Maar ik ben al Peace, Love and Unicorns. Ik denk dat je gelukkiger wordt als je je niet druk maakt over sterren die je niet kent en mag. Als je Twilight niet leuk vindt, kijk je de films niet. Zo makkelijk is het. Als je sterren gaat uitschelden op internet zegt dat meer over jou dan over hen. En geloof me, je voelt je gelukkiger als je anderen niet naar beneden haalt, maar gewoon blij bent met jezelf.
Maar eerlijk, hoe kan je dit niet mooi vinden?


You Might Also Like

0 reacties