Misschien, ooit op een dag, heb ik het lef om er echt een te zetten.

juni 28, 2013

Over het algemeen ben ik een heel verwend meisje. Ik heb een heel lieve gezonde familie, leuke vriendinnetjes, een kast vol kleding, ik doe iedere dag wat ik het liefste doe. En toch is er nog een ding wat ik echt heel graag wil hebben. Iets waarvoor ik het huis uitgezet zou worden als ik het zou nemen. Iets waar heel mijn familie fel op tegen is. Maar ze kunnen het niet uit mijn hoofd praten. Ik wil zo ontzettend graag een tatoeage.
Vroeger vond ik altijd dat een tatoeage per se een betekenis moest hebben, maar ook van dat idee ben ik afgestapt. Waarom moet er per se een dierbare overlijden voor ik een hartje op mijn pols mag laten zetten? Ik wil niet een tatoeage omdat er een grote emotionele betekenis aan zit, ik wil een tatoeage omdat ik het mooi vindt. Ik vind tattoo's prachtig. Een tekst op je rib, vogels op je sleutelbeen, een hartje op je pols, in infinity teken op je vinger, een mooie buddha in je nek. Natuurlijk zou ik nooit mijn wenkbrauwen laten tatoeëren, maar een subtiel inkttekeningetje ergens vind ik prachtig.
Het liefst wil ik het woord 'Passion' onder mijn bh-bandje, maar eigenlijk kan ik niet zo heel goed beslissen wat ik wil. Ik vind het zo moeilijk dat het er wel echt voor altijd zit. En het is zo moeilijk te verstoppen. Je wordt er gelijk zo op beoordeelt als je een tatoeage hebt en dat vind ik heel eng. Dus aan de ene kant wil ik hem op een plek waar ik hem makkelijk kan verstoppen. Maar aan de andere kant wil ik hem op een plek waar iedereen inclusief ikzelf hem kan zien. Ik bedoel, waarom zou ik een tattoo nemen als ik hem toch alleen maar verstop? Dan kan ik hem net zo goed niet nemen.
En het andere probleem is. Mijn vader heeft gezegd dat hij me het huis uit zet als ik hem neem. Hij vindt een tatoeage verminking. En ik weet dat ik het achter zijn rug om kan doen, maar ik ben echt een pappa's kindje en ik kan echt niet tegen hem liegen. En stiekem weet ik ook wel dat hij me nooit echt uit huis zou zetten. Maar nog steeds vind ik het moeilijk iets te doen waar hij niet achter staat. Als hij er zo fel op tegen is, kan ik het bijna niet over mijn hart verkrijgen om er een te nemen.
Dus voor nu denk ik na over wat ik nou echt precies wil. En droom ik van de foto's die ik op internet zie. Misschien, ooit op een dag, heb ik het lef om er echt een te zetten.


You Might Also Like

0 reacties