50 onzinnige dingen die echt onbelangrijk maar wel leuk zijn om te weten over mij.

juli 29, 2013

1. Als ik op de fiets zit, zet ik een soundtrack van een musical aan en playback ik alle nummers mee. Ik schaam me niet als mensen me vervolgens raar aankijken.
2. Ik ben nog nooit naar een bruiloft geweest.
3. Alleen al door de sfeer van een begrafenis moet ik huilen. Al kende ik de persoon die overleden is niet, ik zal vast een van de mensen zijn die het hardst huilt. Gewoon omdat ik de emotionele druk van de mensen om me heen niet aan kan.
4. Ik kan alle Harry Potter films meepraten, maar de boeken heb ik nog nooit gelezen.
5. Als mijn haar lang is, knip ik het kort. En als het kort is, kan ik niet wachten tot het weer lang is.
6. In mijn fantasieleven woon ik samen met Robert Pattinson in New York.
7. Kip. Gewoon kip. Altijd kip. En niks anders.
8. Ik ben verliefd op New York. Dat is de stad waar ik me het meest thuis voel en waar ik later het allerliefste wil wonen en ik weet zeker dat dit ooit gaat gebeuren.
9. Ik was vroeger verslaafd aan Rocket Power. Weet je nog? Van WOEGEDIE WOEGEDIE WOEGEDIE en COOLEROENIE. Jup, dat.
10. Ik stoot mezelf altijd twee keer op dezelfde plek. Ik heb al snel blauwe plekken en daarom zijn mijn benen altijd paars.
11. Ik rook niet. Ik heb het nooit gedaan en ik zal het ook nooit doen.
12. Mijn kamer staat vol met lege fotolijstjes. Het was de bedoeling dat ik allemaal foto's uit zou printen maar ik ben er te lui voor.
13. Ik ben intense fan van 'Achtste groepers huilen niet'. Ik lees het boek soms nog steeds (ik moet altijd huilen) en toen ik met mijn zusje naar de bioscoop ging was ik de enige in de hele zaal die hardop aan het janken was. Ja, ik werd achteraf erg raar aangekeken.
14. Op de Game Cube vroeger was ik heel erg goed in Mario Kart. Maar op de Wii kan ik gewoon niet recht blijven rijden, ik rij altijd zigzaggend.
15. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald, vraag me niet hoe. En ik kan absoluut niet inparkeren. Mensen op de parkeerplaats worden niet eens meer boos op me omdat ze zo hard moeten lachen.
16. Ik begon met verhaaltjes schrijven toen ik een jaar of zeven was. Ik schreef allemaal vreemde, korte verhaaltjes die ik nog steeds (ergens) bewaard heb.
17. Ik was vroeger verslaafd aan de Sims. Ik speelde dagen achter elkaar, zo lang dat mijn tieners waar ik mee begon bejaard waren geworden. En ja, ook mijn alterego Sim is getrouwd met Robert Pattinson.
18. Ik drink de hele dag door thee. Zomer of winter maakt niet uit. Maar ik drink dan wel baby-thee. Drie kwart thee, een kwart melk. Thee zonder melk vind ik niet lekker en drink ik dus ook bijna nooit. En ik hou niet van munt-thee of kruiden-thee, alleen fruit-thee of normale engelse thee.
19. Ik vergeet altijd de deur van de wc dicht te doen. Het is gewoon een automatisme dat ik hem open laat staan. Ook als ik ergens op visite ben.
20. Ik bedenk altijd pas 20 minuten later een goed antwoord op een opmerking. Ik ben nooit scherp genoeg om grapjes te maken of gemeen terug te zijn.
21. Als mensen (voor de grap) iets gemeens over mij zeggen, versta ik het nooit. Ook als staat degene die het zegt naast me. Ik versta het oprecht nooit. Is al jaren zo. Ik irriteer me er ook niet meer aan. Het is beter dat ik het niet weet.
22. Als ik de hele dag thuis zit en niet naar buiten moet, leef ik in joggingpakken en zonder make-up. Waarom heb ik mooie kleding nodig als ik de hele dag op de bank zit of in bed lig?
23. Als kind wilde ik piraat worden omdat ik zo'n groot fan was van Pippi Langkous.
24. Ik heb iets met eenhoorns. Ik weet niet wat het is, ik vind ze gewoon echt heel erg leuk.
25. Ik kijk nooit enge films, ik had vroeger al nachtmerries bij Peter Pan en ik ben doodsbang dat ik na zo'n film maanden niet kan slapen.
26. Ik heb nog nooit iets gebroken. Er was wel een keer een stukje bot afgebroken in mijn grote teen. Dat is operatief verwijderd en het stukje wat eruit gehaald is staat in een potje op mijn bureau.
27. Als ik een jongen was geweest, had ik Tim of Cas geheten. En mijn ouders hebben overwogen om me Bo te noemen.
28. Mijn ogen zijn zo klein dat ik laatst door een leraar chinees werd genoemd en er is me wel eens gevraagd of ik nog kan zien als ik lach.
29. Als ik later een dochter krijg wil ik haar Fo, Luna, June of Lieke noemen. Voor een jongen vind ik Alex of Aaron mooi.
30. Maar eigenlijk wil ik geen kinderen. Ik vind kinderen best leuk, maar niet 24/7. Als zo'n kind gaat huilen denk ik altijd, ga maar terug naar je mamma. En zo'n kind baren, dat is ook niet echt iets voor mij. Maar zwanger zijn lijkt me wel heel leuk en ik vind zwangere vrouwen prachtig.
31. Ik vertik het om voor 7 uur op te staan, behalve als het echt niet anders kan.
32. Ik ben pas 1 keer echt in Parijs geweest en dat kan ik me niet meer herinneren. Ik ga wel bijna ieder jaar naar Disneyland.
33. Vroeger noemde ik mezelf Sneeuwbrittje en ik altijd als ik bij mijn opa en oma was moesten we Sneeuwwitje naspelen.
34. Mijn bijnamen zijn: Brittvis, Bitterkaas, Brittekind en ook al ben ik ondertussen 1.83, ik zal voor altijd Brittje genoemd worden.
35. Vroeger op de camping vond ik het geweldig om af te wassen. Dat was mijn favoriete activiteit van de dag. Nu, niet meer echt...
36. Ik ben een soort taalfreak die iedereen verbeterd maar zelf hele stomme lelijke taalfouten maakt.
37. Ik kan heel slecht tegen liegen. Ik zie er ook het nut niet van in. Liegen lost niks op.
38. Als ik me 's avonds verveel, ga ik oude foto's, statussen of tweets van mezelf terug kijken en heel erg om mezelf lachen. That's kind of pathetic.
39. Ik irriteer me altijd aan de ondertiteling. Als ik thuis films kijk zet ik het altijd uit. Ik versta dan niet alles, ,maae anders word ik te veel afgeleid.
40. Ik moet een film helemaal vanaf het begin kijken. Ik kan niet op de helft meekijken of op de helft stoppen. Als ik eenmaal begin aan een film, moet ik hem helemaal zien.
41. Ik kon vroeger het woord Pearl niet zeggen.
42. Mijn eerste en grootste blooper ooit was dat ik bij mijn allereerste dansoptreden naar achteren vergat te lopen en dat het doek toen achter me dicht ging. Ik kon nog net door het laatste gaatje kruipen. Ik was toen een jaar of 5 en iedereen vond het heel schattig, maar ik wilde nooit meer terug naar die dansschool.
43. Ik wil dat mijn dekbedovertrek gestreken is, anders ligt het niet lekker genoeg. En ik vind wit dekbedovertrek lekkerder dan zwart of gekleurd zonder goede reden.
44. Ik verlies nooit een spelletje monopoly. Oke, misschien bijna nooit.
45. Ik kan niet fluiten. Probeer het nog steeds maar ik kan het niet. Ik wil het zo graag, maar nee.
46. Ik heb wel eens boom gespeeld in een musical. Ik moest zelfs een bomendansje doen. En mensen zeiden achteraf dat zij me echt een goede boom vonden, dat ik daar echt een type voor was. Ik snap niet waarom ik deze herinnering nog niet verdrongen heb.
47. Ik ben niet tevreden met mijn lichaam, maar ik hou te veel van eten om er iets aan te veranderen.
48. Mijn lippen zijn altijd droog en er zitten altijd losse velletjes aan, hoe vaak ik er ook Purol op smeer.
49. Ik geloof dat er in Red Bull stierensperma zit.
50. Ik ben heel slecht in tanden poetsen. Ik poets vaak maar 1 keer per dag en ik heb geluk als ik 2 minuten poets. Mijn tandarts blijft zeggen dat ik beter moet poetsen en ik heb heel vaak gaatjes, maar ik ben er gewoon te lui voor.

You Might Also Like

2 reacties