Happy birthday to me!

juli 18, 2013

Vroeger zaten we er weken op te wachten. Iedere dag hielp je je ouders eraan herinneren dat het al bijna was. Op de dag zelf was je al om zes uur wakker en moest je wachten tot je naar beneden mocht. 10 jaar geleden verwachtte je een groots ontbijt in een versierde kamer. Je nodigde zo veel mogelijk mensen uit, alleen maar zodat je veel cadeautjes zou krijgen. Het was echt jou dag, iedereen was alleen met jou bezig en jij moest ook in het middelpunt van de belangstelling staan.
Vanochtend werd ik wakker door mijn wekker, zo lang heb ik niet geslapen omdat ik gisteren een barbecue in de tuin had. Er kwamen meer mensen dan ik verwacht had. Het ging me totaal niet meer om de cadeautjes, alhoewel die heel leuk en lief waren, maar het ging me vooral om de gezelligheid. En gezellig was het. Veel gelach, lekker eten, leuke mensen. Het was een heerlijke avond.
Vandaag heb ik alleen maar dingen gedaan die ik leuk vond. Niet gaan stappen, daar hou ik niet van. Maar in plaats daarvan lekker lunchen met mijn moeder, zusjes en oma's. Heerlijk in de zon met een boek. Bloggen terwijl TLC op staat. Lekker een filmpje kijken op de bank met hapjes. Dingen waar ik van hou.
Iedere dag ben je een dag ouder. Jonger dan dit moment zal je nooit worden, maar je bent ook nog nooit zo oud geweest als je nu bent. En vandaag was het nog steeds mijn bijzondere dag. Maar ik vond het nu niet bijzonder om mij, ik vond het bijzonder door de mensen om me heen. Dat ze er allemaal nog zijn en dat we met z'n allen zo kunnen genieten. Dat ze mij zo laten genieten van het leven.
Al is de leeftijd 19 misschien niet zo'n bijzonder jaar, voor mij is het wel een bijzonder jaar. Mijn nieuwe studie, een nieuw begin met nieuwe vrienden, maar hopelijk wel met oude vrienden en oude gezelligheid. Want die wil ik het komende jaar echt niet missen.

En omdat ik vandaag jarig ben, wil ik al mijn lezers graag heel erg bedanken. Ik geniet van alle leuke reacties die ik krijg. Ik vind het zo leuk dat mensen mijn vreemde gedachten ook lezen en dat ze het leuk vinden. Soms heb ik, nadat ik een blog geplaatst heb, wel 200 pageviews en dan voel ik me zo bijzonder. Dat maakt het bloggen alleen nog maar leuker, ik doe het niet alleen voor mijn eigen plezier. Ik kan er ook anderen mee vermaken.
Dus bedankt dat jullie zo trouw lezen en reageren. Bloggen wordt zoveel gezelliger door jullie allemaal.

Happy birthday to me!
You Might Also Like

0 reacties