5.000 pageviews!

september 04, 2013

Ik heb altijd al van schrijven gehouden. Vroeger schreef ik korte verhaaltjes over superhelden en prinsessen en dan wilde ik die voorlezen voor de klas. Naarmate ik ouder werd, merkte ik dat ik het moeilijk vond om over iets te schrijven wat ik niet kende. Als ik zelf niet precies wist hoe iets af moest lopen, kon ik verhalen nooit meer af schrijven.

Daarom begon ik een blog. Zodat ik over mezelf kon schrijven, over dingen die ik ken. En dan gaat schrijven ineens heel makkelijk. Zonder erbij na te denken verschijnen de zinnen op mijn scherm.
Om toch iets interessants in mijn blog te verwerken, schrijf ik vaak over mijn eigen problemen. Ik heb bij drama les geleerd dat er altijd een conflict moet zijn, anders is er niks interessants.
Het grappige is: ik schrijf meestal vooral voor mezelf. Om mezelf advies te geven, of moed ik te praten. Gewoon om mijn eigen problemen een beetje op te lossen.
Juist daarom vind ik het zo leuk om reacties te krijgen. Ik schrijf voor mezelf, maar ik help er anderen mee. Als iemand over mijn blogs begint, kan diegene mijn dag in een keer goed maken. 
'Ik heb het gevoel dat ik je heel goed ken, maar dat komt alleen doordat ik je blogs lees.'
'Altijd als ik me verveel, ga ik naar je blog.'
Dat soort leuke opmerkingen krijg ik vaak en je wil niet weten wat het met me doet. Iedere dag kijk ik hoe veel bezoekers ik had, of ik nog leuke reacties heb op mijn schrijfseltjes. Ik vind het echt heel leuk om te horen wat anderen ervan vinden.
Vorige week had ik een reunie met mensen waar ik vroeger helemaal niet zo goed mee om ging. En ik had op jongere leeftijd altijd een beetje opgekeken tegen een aantal mensen. Een van die jongens waar ik naar op keek vroeger, was er op die reunie. Hij vertelde me hoe een van mijn blogs hem geinspireerd en geholpen had. En toen hadden we de rest van de avond iets om over te praten. Raar, dat mijn publiekelijke gedachten een gespreksonderwerp kunnen zijn.
Vandaag keek ik op mijn blog en zag ik dat ik voor mezelf een mijlpaal bereikt had: meer dan 5.000 pageviews. Dat betekend dat mijn blog meer dan 5.000 keer bezocht is. Dat is echt heel vaak.
Dus wil ik al mijn trouwe lezers en al mijn minder trouwe lezers bedanken. Ik wilde eigenlijk iets speciaals doen, maar omdat ik niks kon bedenken en nergens goed in ben, schrijf ik maar een blog om te laten weten hoe dankbaar ik ben. Het is heel bijzonder om zoveel leuke reacties te krijgen om zoiets persoonlijks. En dat is ook een van de redenen waarom ik het nog steeds met zoveel plezier doe.

Vind je 1 of 2 blogs in de week te weinig en wil je meer? Dat kan! Ik probeer te twitteren, al vind ik het moeilijk mezelf uit te drukken in 140 karakters. Ook post ik af en toe ook wel leuke filmpjes of foto's op instagram (maar soms alleen maar foto's van mezelf, die natuurlijk ook heel leuk zijn).
Volg me dus hier: https://twitter.com/britt_vis en hier: http://instagram.com/brittvis

En mocht je een blog leuk vinden, schaam je niet om te reageren, dat vind ik juist heel leuk! En als iets je iets echt briljant vindt (wat ik me goed kan voorstellen), mag je altijd delen!

Bedankt allemaal!

You Might Also Like

0 reacties