Ik heb een keer geknipperd en ineens heb ik vakantie.

oktober 21, 2013

Ik kan niet geloven dat er al zes weken voorbij zijn. Alle school weken zijn zo snel gegaan. Het lijkt of ik een keer geknipperd heb, en dat het nu ineens vakantie is.
Vakantie. Tijd voor een weekje geen wekker zetten, ontbijten in bed, series kijken, vriendinnetjes zien, spaarrekeningen plunderen, boeken lezen, blogs lezen, naar feestjes gaan, piano spelen, veel te veel eten, veel te weinig bewegen, niet genoeg tijd besteden aan school dingen, de hele dag op de bank zitten in pyjama en lekker niks doen. Heb ik genoeg tijd om in een week al deze dingen te doen. Nee, dat heb ik niet. Want net als de afgelopen schoolweken, gaat deze week nu al te snel, en ik hij is pas net begonnen.
Vorige week liep ik nog huppelend door de school met het gevoel dat ik geen vakantie nodig had, dat ik nog wel vier weken door kon. Deze week, ben ik zo blij dat ik vrij heb. Ja, school is geweldig en ik geniet er onwijs van. Maar vrije weken zijn ook heerlijk en die wil ik voor geen goud missen. En ik ga er ook heel erg van genieten dat ik even een weekje niet per se hoef te zingen. Want ja, ook dat wordt soms wel eens vervelend.
En na zes weken alleen op school geleefd te hebben, heb ik er ook heel veel zien heb om weer met mensen af te spreken. Mensen te zien die ik alweer veel te lang niet gezien heb. Weer even mijn sociale leven op te pakken, voor ik weer weken niet beschikbaar ben.
Ik heb er zin in om op de bank te liggen in mijn trainingsbroek, om TLC te kijken en de hele middag op Tumblr te zitten. Om gewoon doelloos het internet af te struinen, zonder naar iets op zoek te zijn.
En ik heb te weinig tijd. Ik kan niet al mijn vrienden zien en hele dagen niks doen en shoppen en al mijn boeken lezen en alle films en series kijken. Voor ik weer een keer kan knipperen is de vakantie alweer voorbij.
Dus voor nu geniet ik van het lui zijn, van dat de wijzers van de klok te snel gaan. De laatste keer dat ik keek was het 2 uur, waar is de tijd heen gegaan? Want morgen heb ik alweer een dag minder om te genieten van alle dingen die deze vrije dagen mij bieden.


You Might Also Like

0 reacties