My guilty pleasures.

november 06, 2013

Vandaag wel een lijst, maar geen 50 dingen. Wat wel? Mijn guilty pleasures. Iedereen heeft ze. Dingen die eigenlijk heel genant en helemaal niet goed voor je zijn, maar toch hou je ervan. Ja, ik dacht, laat ik de mijne maar gewoon op internet gooien. Daar gaan we.


1. Film: Twilight 
Ja, ik ben nog steeds groot fan. Ik wil nog steeds trouwen met Robert Pattinson. Ik kan gewoon stiekem niet zonder. 2. Serie: Glee
 Helaas is Glee niet meer echt 'hip'. Maar ik kijk het nog steeds iedere week. Ik volg het trouw. En ik zit nog steeds regelmatig keihard te huilen.


3. Muziek: Marco Borsato 
Oké, laten we mijn veel te grote aantal musicalalbums en alle muziek van Glee maar even achter wegen laten. Ik luister nog steeds heel graag naar Marco Borsato. Wat een held is dat!


4. Snack: Chocola
 Maakt niet uit welke smaak. Dat kan ik echt ieder moment van de dag eten, en zoveel als ik wil. Gelukkig ligt er bij mijn moeder altijd een reep Milka in de koelkast. Ik hoef ook niet zonder.


5. Activiteit: Eten
 In mijn nieuwe klas sta ik al bekend om degene die altijd honger heeft. En als ik dan honger heb, moet ik ook eten. Het komt er eigenlijk op neer dat ik altijd eet.


6. Absurde verzamelijk: Twilight spullen 
Ja, we zijn er weer bij aangekomen. Hier schaam ik me eerlijk gezegd best wel voor. Zal ik maar niet zeggen dat ik alle boeken in 2 talen, alle films, alle movie companions, het officiële geïllustreerde boek, een graphic novel, een drinkfles, een action pop, een spel, een t-shirt, een kussensloop en een stuk of 1000 posters heb?


7. Crush: Robert Pattinson
 Moet ik deze nog uitleggen?


8. Kleding: Oversised sweaters en vesten 
Ik draag ongeveer alleen maar skinny jeans en oversised shirts met vesten. Ik heb vesten in alle aardetinten. En nog steeds ben ik altijd alleen maar op zoek naar knitwear.


9. Boek(en): LA Candy
 Naast Twilight (die ik al niet eens meer ga noemen), heb ik ook de serie van Lauren Conrad gelezen. Ontzettend zoete serie. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik het leuk vond!


10. Spel: Sims
 Ik heb echt dagen achter elkaar Sims gespeeld. Het was zo erg dat ik bij een familie mijn tieners oma en opa heb zien worden. Beetje te enthousiast.

You Might Also Like

1 reacties

 1. Best No Deposit Bonus Codes in India - Herzamanindir.com
  5 steps1.Visit casinosites.one the official website of No Deposit herzamanindir India.
  Benefits of using a no deposit bonus.
  Benefits of using a no deposit bonus.
  Benefits of using a herzamanindir.com/ no deposit bonus.
  Online Sincere bsjeon.net Accessory domain www.online-bookmakers.info ford fusion titanium

  BeantwoordenVerwijderen