MERRY CHRISTMAS!

december 25, 2013

Kerst is nooit mijn favoriete feest geweest. Mijn vader is jarig met kerst, dus kerst stond altijd meer in het teken van hem dan van kerst. Daar kan hij natuurlijk niks aan doen, maar ik vond het altijd wel jammer.
De laatste jaren is kerst steeds meer kersterig geworden. Grote familie-diners, gezelligheid, zelfs cadeautjes onder de kerstboom. En de kerstsfeer kwam ook door al die kerstconcerten heb moeten doen als stages, die eigenlijk stiekem ook wel heel leuk zijn. (Wie kan er nou zeggen dat ie met Gordon kerstliedjes heeft gezongen? IK!).
Dit jaar geen kerststages, geen Gordon om mee te zingen. Maar thuis komen na drie weken op mezelf wonen, lekker met familie om me heen, heel veel lekker eten. Maar er is iets met het eten, wat gek is... Ik heb geen trek meer. Ik kon gisteren geen tweede keer opscheppen bij ons kerstdiner. Ik eet altijd intens veel, mijn klasgenoten kunnen dat beamen. En ik sta bekend als degene die altijd honger heeft. Nu heb ik met tegenzin mijn dessert zitten eten, omdat ik eigenlijk al vol zat. Hoe dan?
Gisteren stond dus in het teken van eten, familie, boerenbridgen (dat heb ik voor het eerst in mijn leven gewonnen, HOE DAN? Vreemde avond.) en foto's maken bij de kerstboom.

En ook de komende twee dagen ga ik gezellig doorbrengen met familie. En ik hoop dat jullie, lieve lezers, ook een fijne kerst hebben. Ik wens iedereen veel liefde en geluk. Geluk zit in alle kleine dingen, die hoef je alleen maar te zien.

MERRY CHRISTMAS!You Might Also Like

0 reacties