Wat ga ik mijn bed en mijn giraffenpak intens missen.

januari 05, 2014

Ik denk altijd dat het vast wel gaat vervelen om de hele dag in bed te liggen en series te kijken. En daar vergis ik me altijd in. Ik zou nog wel twee weken niks kunnen doen, ik zou mijn hele leven lang wel niks kunnen doen zonder me te vervelen. Ik dacht er vandaag nog aan. Stel, ik zou gewoon de hele week in bed blijven liggen en dan alleen een weekendje werken, dan kan ik daar best van leven. Of ik schrijf gewoon, liggend in bed, een heel goed boek, en dan hoef ik ook nooit meer iets te doen.
Het einde van de vakantie nadert. En ik probeer het zo lang mogelijk uit te stellen door heel onverstandig laat op te blijven. De kans dat ik morgen weer als een zombie op school verschijn is 100%. En ja, mijn opleiding is geweldig, en ik geniet intens. Maar er is niks leuker dan de hele dag simsen en Anti-Glamour lezen en Harry Potter marathons houden en Friends kijken en Candy Crushen en bloggen.
Morgen moet ik weer om 6.30 naast mijn bed staan. En we moeten alweer allemaal opdrachten doen. Ik moet nog een stuk of drie verslagen maken en bladmuziek instuderen en geldzaken regelen en lessen volgen en alles wat ik wil is in mijn giraffenpak door het huis lopen en leven op thee en bananen.
Morgen moet ik weer voor mezelf koken, terwijl hier de pizza voor mijn neus gezet werd om half acht terwijl ik op de bank lag. Ik heb zelfs 1 avond alleen chips als avondeten gehad zonder dat ik het door had. Wat ga ik de vakantie missen. Wat ga ik de Sims liefdes-baby van Robert Pattinson en mij missen. Wat ga ik TLC missen. Wat ga ik alle social media missen, en Tris van Divergent. En mijn nachtelijke lachbuien met Chandler, Joey, Monica, Ross, Rachel en Phoebe. En mijn ochtenden in bed als ik zag dat het pas negen uur was en ik dus duidelijk nog wat extra slaap nodig had. Wat ga ik mijn bed en mijn giraffenpak intens missen.

The awkward moment that you have to get out of bed, put on clothes and participate in real life again.

Waarom deed ik dit ook alweer? Ohja, dromen najagen en al die onzin die ik mezelf altijd wijs maak. Laat ik er dan maar weer vol voor gaan. En het leuke is: over een maandje is het alweer vakantie.


You Might Also Like

0 reacties