Gewoon, omdat dit gedeeld moet worden #5: Frozen.

februari 18, 2014

Volgens mij is het duidelijk dat ik van Disney houdt. Ik kan Finding Nemo en Rapunzel meepraten, ik speel iets te fanatiek Disney Hidden Worlds en nu heb ik een nieuwe crush ontwikkeld.
FROZEN! De nieuwste Disneyfilm is naar mijn idee de beste. Disney spot met zichzelf, wat ik heerlijk vind. Ik ben stiekem verliefd op Sven (nee niet Kramer, Sven het rendier). En ik kan maar niet stoppen met het blèren van Let it Go. En dan niet de Demi Levato versie, want die is niet om aan te horen.
Nee, ik kijk Disney films normaal gesproken in het Nederlands, ook al zit je dan met een heleboel gillende kinderen in de zaal. Ik heb het allemaal over voor de fantastische stem van Willemijn Verkaik, die de Nederlandse versie in spreekt.
Oh, en ze zijn een Broadway Musical van Frozen aan het maken. Die komt over een paar jaar naar Nederland en ik ga Elsa spelen. Nee, dat is geen discussie, dat is gewoon zo.

Gewoon, omdat dit gedeeld moet worden. Mijn nieuwe nummer voor mijn doucheconcert.
You Might Also Like

0 reacties