De dag dat je je droomman ontmoet.

april 01, 2014

Ik dacht altijd dat het bijzonder zou zijn als ik mijn droomman zou ontmoeten. Tot ie gisteren ineens binnen liep. Een jongen met een Brits accent. Beetje hipster, met baardje, speelt piano en gitaar en kan zingen. Ik heb jaren over die man gedroomd. Mijn hele fantasieleven is om hem heen gebouwd. En mijn grootste wens was om hem ooit te ontmoeten. De man van mijn dromen.
Hoe lang zoek ik al niet naar de ware liefde? Hoe lang wil ik al niet dat iemand me warm houdt 's nachts. Dat ik niet altijd alleen ben. Dat ik in de treinreis op weg naar huis met iemand kan whatsappen over niks. Iemand die me begrijpt zoals ik ben. Die nummers voor me schrijft en die er voor me is. Want soms voelt het als het ultieme doel in het leven, de liefde vinden. Als je de echte liefde gevonden hebt, dan heb je toch niks meer nodig om gelukkig te zijn?
Dus dan komt de dag dat je eindelijk die droomman ontmoet. Hij heeft alles wat je wilt. Een Brits accent, beetje hipster, baardje, speelt piano en gitaar en kan zingen. En hij is een asshole. Dat ook.
En hoe ik ook mijn best doe om dat weg te denken, ik kan hem niet uit staan. Hij denkt dat alles om hem draait, trekt de hele tijd de aandacht en kan niet normaal een opdracht uitvoeren omdat hij vindt dat hij altijd gelijk heeft. Hij is mijn droomman met een rot karakter.  En ik heb echt mijn best gedaan om dat te negeren. Want ik hoefde alleen maar verliefd op hem te worden. Maar het gaat niet. Hij is niet de ware. Wel mijn droomman, maar niet de ware.
Dus daar gaat mijn droom. Iemand pakte het van me af, legde het op de grond en stampte erop zodat het in duizend stukjes brak. Mijn droomman bestaat en ik kan hem niet uit staan.
Verdrietig whatsapp ik mijn Britisch-accent loving vriendin. 'Zo zie je maar dat dromen niet bestaan.' Stuurt ze me.
Ik ben het niet met haar eens. Dromen bestaan wel. Als ik dat niet zou geloven, zou ik niet zo hard werken voor wat ik wil doen. Maar deze droom bestond niet. Het was ook te mooi om waar te zijn.
Dan droom ik nu maar weer terug over Robert Pattinson. Want hij is zeker de ware voor mij.You Might Also Like

0 reacties