I'd rather be at Coachella.

april 13, 2014

Heel Tumblr staat er weer vol mee: Coachella. HET festival van Amerika. Woodstock 2.0. Met veel te overdreven hippie's in de zon.
Verlangend kijk in naar de foto's die mijn dashboard passeren. Ja ja, ik moet ook eigenlijk leren. 100 pagina's muziekgeschiedenis is niet niks. Al die jaartallen, zoveel componisten die allemaal minstens 50 stukken geschreven hebben. En ik ben nu ontzettend aan het soggen (studie ontwijkend gedrag aan het vertonen). Maar ik kan het nu niet meer wegklikken. Ik zit nu al helemaal met mijn hoofd op dat festival.
Met twee vriendinnen heb ik het al helemaal uitgezocht. Kaartje voor het festival €314, campingplek €62 euro, tent van mijn moeder, vliegreis naar Indio, Califorinia €600 euro. Dus totaal ongeveer €1000 euro en dan een heel weekend Coachella. Rondlopen tussen de celebrities, want heel bekend Amerika loopt daar rond. Van Vanessa Hudgens en Austin Butler, tot Paul Wesley, tot Lea Michele en Jonathan Groff. Kristen Stewart en Robert Pattinson, Kyle and Kendall Jenner, Katy Perry, Cara Delevingne.
Gewoon in het gras zitten en genieten van de goede muziek van Muse, Lorde en Lana Del Rey.
En nee, ik ben eigenlijk niet zo van de festivals. Ik zou bijvoorbeeld niet zo snel naar Lowlands gaan, dat spreekt me echt totaal niet aan. Maar Coachella is gewoon iets anders. Dat is niet de Nederlandse nuchterheid, maar de Amerikaanse hysterie. Het is allemaal gewoon té. Op de foto's zie je alleen maar palmbomen en een reuzenrad en gigantische tenten.
Volgend jaar ben ik erbij, denk ik dromend. Hoewel dat nogal problematisch wordt als het in hetzelfde weekend valt als dit jaar. Maar ooit dan... Als ik later getrouwd ben met Robert Pattinson en op Broadway speel, dan ga ik naar Coachella. Ja oke, Coachella is weer een deel van mijn droomleven. Maar ik had geen betere manier van soggen kunnen bedenken dan dit.


You Might Also Like

0 reacties