Just Britt Blog is jarig!

april 02, 2014

Het is feest!!! 2 april, ik kijk hier echt al een tijdje naar uit!
Just Britt blog is jarig! Ja ja, een jaar geleden schreef ik mijn eerste blog! Bizar hoe snel dit jaar gegaan is en hoe veel er veranderd is.
Ik startte mijn blog naar aanleiding van Linda Meiden, die op zoek was naar blogs voor in het magazine. En sindsdien ben ik elke dag bezig met mijn blogs. Helaas heb ik een stuk minder tijd om blogs te schrijven dan een jaar geleden, maar ik ben nog steeds iedere dag op zoek naar inspiratie. Soms zit ik een uur naar een lege pagina te staren. Ik zoek midden in de nacht nog naar een goede foto voor bij mijn blog als het nodig is. Vaak begin ik drie keer opnieuw omdat ik er niet tevreden over ben. Op andere dagen ga ik zitten en staat er een blog op mijn scherm voor ik er over nagedacht heb.
Dus ook al ben ik een beetje geobsedeerd geraakt met bloggen, ik besteed er met liefde tijd aan, want ik geniet er zo van.
En ja, er wordt wel eens lacherig over gedaan. Op school hoor ik dagelijks: 'Ben jij niet Britt van Just Britt Blog?' Daar kan ik wel om lachen. Het slaat ook eigenlijk nergens op. Ik publiceer rare dingen over mijn simpele leventje en hoop maar dat mensen dat lezen. Maar tegenover die grapjes staan zoveel leuke reacties. Mensen die ik amper spreek die me vertellen dat ze altijd lezen, dat ze ernaar uitkijken tot ik weer een nieuwe blog heb. Daar doe ik het ook voor. Dat vind ik er misschien wel het leukst aan. De geweldige reacties.
Dus ik vier vandaag een feestje op deze site waar ik mijn ziel ik kwijt kan. Ik heb het maandag en dinsdag al gevierd met meer tompoucen dan goed voor me is. En wijn. En zon. En vrienden. En blogs natuurlijk.
En speciaal voor mijn eenjarig bestaan wil ik iets terug doen aan jullie. Want zonder mijn lezers was deze blog niks. Jullie maken dit zo fantastisch voor mij. En daarom wil ik jullie iets geven.
Ik mijn blogs 'Gewoon, omdat dit gedeeld moet worden' deel ik vaak mijn inspiratie met jullie. Waaronder mijn favoriete film en mijn favoriete boek. En die wil ik graag aan jullie weg geven. Dus bij deze: Just Britt Blog's eerste GIVE AWAY!
En aangezien ik nogal social media verslaafd ben, geef ik 2 dingen weg via Social Media!
Via Twitter geef ik het meest fantastische boek ter wereld weg: The Fault in our Stars - John Green.
Via Facebook geef ik de allerleukste film ooit weg: Frozen!
Hoe kan je winnen?
Volg me op Twitter, volg @justbrittblog en retweet mijn tweet over de give away. Uit alle retweets kies ik 1 winnaar.
Voor Facebook (speciaal voor al mijn vrienden). Like mijn status over de give away en ook onder al die likes kies ik 1 winnaar.
De winnaars maak ik bekend op 13 april!

Ik wens jullie allemaal heel veel succes! Ik blijf lekker schrijven en ik hoop dat jullie allemaal met liefde blijven lezen en reageren!
Op nog vele jaren Just Britt Blog!


You Might Also Like

2 reacties

 1. Gefeliciteerd!
  Ik hoop dat je nog lang blogs blijft schrijven, het is voor mij elke keer weer een lichtpuntje in de dag/week als ik een nieuwe kan lezen, bedankt daarvoor!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik doe mijn best. Voorlopig ben ik nog niet van plan om te stoppen. Keep reading :)

   Verwijderen