Bloggers onder elkaar.

mei 01, 2014

Vandaag had ik een koffie-date met mijn lieve vriendin en mede blogger Romy (beter bekend als Life with Confetti. Midden in de stad, dat was al niet echt een goed idee. Eerst zaten we in het schattigste koffie tentje ooit, waar ze ook panini's en thee (met melk) hadden! Ja, en wij konden er ook niks aan doen dat dat leuke tentje naast de Flying Tiger zat. Daar moesten we dan natuurlijk ook naar binnen. Na ontzettend geflipt te hebben over glitterstuiterballen, servetten, massageballetjes en kaarsenhouders, liepen we uiteindelijk naar buiten met nutteloze vissenpuntenslijpers, kaarten en stickers. Waarom hadden we dit ook alweer nodig?

Vervolgens moesten we naar de Douglas, want we hadden een speciale foundation bij Zoella gezien en die moeten wij ook hebben! Hij is natuurlijk onbetaalbaar. Maarja, geld wat je niet hebt moet rollen. 
Wij zijn allebei vrijtijds-bloggers. Oftewel, we bloggen als wij daar zin in en tijd voor hebben. We hebben geen deadlines, we hoeven niet iedere dag een blog te plaatsen. En dus plaatsen we onze vreemde hersenspinsels alleen op het internet, voor iedereen te lezen, als wij daar zin in hebben. 
Dat mensen het lezen is voor ons altijd een wonder. Ja, we lezen het van elkaar. Maar bloggers zijn zo random. Ik plaats dingen op het internet die ik mee maak en die eigenlijk totaal niet interessant zijn en toch vinden mensen dat leuk om te lezen. Zelf ben ik verslaafd aan vloggers die tegen een camera praten terwijl ze door de stad lopen. We voelen ons verbonden met mensen door naar een camera of een verhaaltje te typen. En naast dat dat totaal random is, is het ook heel leuk. Ik vind het fantastisch om vriendinnen te hebben die bloggen. Om hun verhalen te lezen. Om hun ideeën te jatten (MUHAHAHA). En om vooral een een domeintje op het internet te delen. We voelen ons verbonden, want we zijn bloggers onder elkaar. En we zijn zo blij dat we onszelf zijn en ons leven leven dat we dat met iedereen willen delen. En dat is iets moois, toch?You Might Also Like

0 reacties