Maar ik moet straks echt nog wel even de afwas doen.

mei 21, 2014

Woensdagochtend, kwart voor tien. Ik word wakker. Totaal uitgerust en gelukkig. Hoe kan het kwart voor tien zijn? Normaal word ik altijd wakker van mijn huisgenoot die zo stil mogelijk probeert te zijn. Maar hij is allang weg en ik heb geslapen tot kwart voor tien. HEMEL.

Met een ontbijtje van crackers met kaas en appelstroop ga ik op de bank liggen en zet ik een aflevering Friends aan. En daarna nog 1. En nog 1. Ach joh, wat kan het kwaad? Ik heb toch alle tijd van de wereld.
Na een heerlijke douche en tien minuten naakt door het huis waggelen (je kan me niet vertellen dat jij dat nooit doet) stort ik me op mijn mailtjes die ik echt nog moet lezen en beantwoorden. Ik moet toch nog iets productiefs doen op zo'n dag als deze. Al snel ben ik afgedwaald naar blogs en nieuwe blogs en eigen blogs en pak ik een van de laatste koekjes uit het pak dat ik gisteren gekocht heb. En dat alles terwijl de afwas nog steeds ongewassen in de keuken staat, mijn kleding nog steeds mijn vloer bedekt, mijn beddengoed nog steeds vies is, mijn koelkast nog steeds leeg en mijn zangoefeningen nog steeds niet gedaan zijn. 
Het is een woensdag en ik ben vrij. Gewoon midden in de week, random. Omdat ze geen lessen op deze dag konden plannen. Natuurlijk was de bedoeling van deze dag dat je dan hard kon studeren voor de eindtentamens die eraan zitten te komen en de waarschuwingen om van school gestuurd te worden die in onze rug hijgen. Maar waarom vandaag studeren als het ook morgen kan? Oké nee ik moet straks echt nog iets gaan doen. Echt. Echt.
Van de intense drukte en chaos en de vele indrukken die ik in het afgelopen jaar gehad heb, is niks meer terug te vinden. Ik heb ineens een mega chill rooster, het lijkt wel of ik een normale HBO studie doe. Ik zit iedere avond thuis op de bank met eigen gemaakt eten (of Wok to Go omdat dat gewoon makkelijker en lekkerder is) en een film. En ik weet niet wat ik met al die vrije tijd moet. Of, ik weet het wel, maar ik doe het niet. Ik kijk weer iedere dag series zoals vroeger en ik ga op zoek naar nieuwe bloggers en ik struin Tumblr af en dat alles doordeweeks. Ik doe weer even helemaal niks. En het is heerlijk! 
Maar ik moet straks echt nog wel even de afwas doen. 


You Might Also Like

0 reacties