Healthy diary - Week 2.

juni 12, 2014

Dag 8 - 05/06/14:
Ik voelde me zo bezwaard toen mijn klasgenootje waarbij ik bleef eten voorstelde om pannenkoeken te eten. Ik had gevraagd om bij haar te eten, omdat ik haar kamer wilde zien. En het is dan toch best lastig om haar diner-voorstel af te slaan. Gelukkig had ze ook nog een pak tomatensoep staan.

Dag 9 - 06/06/14:
Leuke dingen doen en diëten gaat zo moeilijk samen. Ook bij een avondje Marco Borsato heb ik me weer zo erg in moeten houden. Maar uiteindelijk heb ik het bij 2 cola light (mijn moeder zei dat dat prima kon) en 1 klein frietje zonder saus (niet een zak maar dus echt 1 frietje) gehouden. Dus ik vind dat weer een goede prestatie. En verder had ik zo'n lange, zware dag op school dat ik amper tijd had om te eten.

Dag 10 - 07/06/14:
Mijn moeder had gelukkig wel rekening gehouden met mijn wensen. Terwijl zij zelf een weekendje weg is, heeft ze voor mij de koelkasten volgestopt met lekkere dingen die ik mag en kan eten en drinken. Ik heb dus heerlijk geluncht met toast met aardbeien en banaan (HEMELS). En omdat mijn cravings voor chocola echt niet meer te houden waren, heb ik een klein schaaltje Chocopops op. Het lijkt me dat daar toch iets van voedingsstoffen in moeten zitten, omdat je je kinderen dat als ontbijt geeft. En dat kan dan dus nooit zo slecht zijn als een koekje. Toch?

Dag 11 - 08/06/14:
Vandaag was het tijd voor mijn straf. Een rondje hardlopen met mijn zus. Ik moest eerst de kast van mijn moeder plunderen voor wat hardloopkleding. En ik had echt geen andere schoenen dan Allstars. Maar toch viel het me allemaal reuze mee. Mijn conditie was nog aardig goed en ik heb echt een lekker rondje gelopen. Ik zou het toch bijna leuk gaan vinden...
Oh en ik heb een foto gemaakt, maar die ga ik echt niet delen wat dat is denk ik echt mijn lelijkste foto ooit.

Dag 12 - 09/06/14:
De spierpijn vandaag viel me minder mee. Echt mijn hele lijf was stijf. Ik weet niet hoe ik hardloop, maar het kan niet goed zijn. Verder was het een dag vol met leren en dus was goed eten niet moeilijk.

Dag 13 - 10/06/14:
Het was weer koffiedag! Ja, oké het was een medium vanille latte, maar als ik er geen extra suiker in doe, is het toch best prima? Oh, en ik kon ook dat ene stukje koek niet weerstaan. Sorry guys.

Dag 14 - 11/06/14:
Het concept van helemaal stoppen met snoepen is ergens een beetje verloren gegaan. Maar ik vind het eigenlijk ook wel heel fijn om te kunnen genieten van een ijsje zonder me er heel schuldig om te voelen. Je kan een dieet niet volhouden als je niet af en toe iets lekkers mag. Dus vandaag was er naast een ijsje ook een patatje ketchup als avondeten. Ik kon mezelf niet inhouden. Nu moet ik natuurlijk wel de rest van de week weer goed eten.
En ook maar weer een rondje hardlopen? Ja hè? Oké dan...

You Might Also Like

0 reacties