Healthy diary: Week 3.

juni 19, 2014

Dag 15 - 12/06/14:
Vandaag hebben ik dans bijles gegeven en dus heb ik een uur of 3 gedanst. Dus genoeg gesport en goed gegeten. En mijn riem kan een gaatje strakker. Dat is echt een doorbraak!

Dag 16 - 13/06/14:
Een avond voetbal kijken bij mij thuis was mega gezellig. Met veel drank en chips was het weer te moeilijk om een stukje appeltaart te weerstaan. Maar aangezien dat het enige was, kan ik het mezelf weer eens niet kwalijk nemen haha. En verder was het echt een hele leuke avond.
5-1!!!!!!!! WOOEEHOOOEEE!

Dag 17 - 14/06/14:
Zaterdag schooldag! En na twee spel doorlopen waren we zo moe dat we maar met z'n allen bij de Hema gingen eten (niet super gezond maar wel maar 2,50). En ik heb stiekem een McFlurry gehaald (hij was heerlijk). Oftewel, niet snoepen lukt niet helemaal. En toen ben ik mijn bed in gedoken en gaan slapen.

Dag 18 - 15/06/14:
Nog 1 dag tot de allesbeslissende tentamens... Dus vandaag was een dag van last minute repeteren en stressen en wensen dat ik dood mocht. En mijn huisgenoot had weer heerlijk voor me gekookt. He's the best.

Dag 19 - 16/06/14:
Tentamen dag 1. Door het vele wachten nam de honger steeds meer toe. Gelukkig heb ik mezelf kunnen bedwingen en heb ik alleen een stuk ontbijtkoek gegeten waarvan ik vind dat het gezond is.
En door de stress heb ik een paar stukjes chocola op. Voor het eerst in 2 weken. GOD WAT WAS DAT LEKKER!

Dag 18 - 17/06/14:
Laatste tentamendag, belangrijkste dag van het jaar. En na een helse dag vol intense spanning en uiteindelijk een goed tentamen heb eindelijk vakantie. Gewoon klaar met dit jaar en zomervakantie. Hoe dan? Omdat ik te eufories was, stelde ik een mega cheat day in. Broodje kroket, frietjes bij de Hema, een tompouche, 10000 dropjes, een stuk chocola, meerdere drankjes en midden in de nacht nog een Big Mac toen we naar huis moesten lopen.
Ik beloof dat ik nu weer gezond zal doen. Echt.

Dag 19 - 18/06/14:
Eerste vakantiedag!!! Wat heerlijk om wat vrije tijd te hebben. Ik heb mezelf goed ingehouden, alleen die paar dropjes kon ik niet weerstaan. Oh, en ik heb een boterham met hagelslag op. Het was echt super lekker.
Ik weet niet meer hoeveel straf hardlooprondjes ik nou moet rennen....

You Might Also Like

0 reacties