Op kamp gaan is geen reden om er niet fabulous uit te zien.

juli 19, 2014

Ik ben niet zo goed in pakken en dat is een understatement. Het is niet zo dat ik altijd essentiële dingen vergeet. Ik wil gewoon alle essentiële dingen en alle iets minder essentiële dingen meenemen. Is het handig om een wit broekje mee te nemen op kamp? Nee. Natuurlijk niet. Zeker niet voor mij want ik ga op een bankje zitten dat net geverfd is of mors er een hele pan spaghettisaus overheen. En hoe erg ik mezelf ook zal beloven dat ik voorzichtig zal zijn, dat kan ik niet. Dus dat witte broekje is niet veilig in mijn koffer naar kamp. Zit ie er toch in? Ja. Natuurlijk. Want hij is makkelijk te combineren en op kamp gaan is geen reden om er niet fabulous uit te zien. Dat ik twee weken lang zonder make-up, met mijn haar in een rommelige knot en in de makkelijkste kleding die ik heb rond ga lopen, weet ik ook wel. Maar dat feit negeer ik volledig als ik mijn koffer in pak en naast een witte broek ook nog twee witte jurkjes in mijn koffer prop. En 6 paar schoenen (ik heb bijna meer schoenen mee dan ondergoed). Ik heb sandaaltjes nodig, badslippers, 2 paar gympen, een paar laarsjes voor als het koud is en mijn loafers omdat die, net als die witte broek, zo leuk zijn.
En natuurlijk moet ik uiteindelijk voor alle echt essentiële dingen, zoals slaapspullen, een extra tas meenemen. Daar zullen mijn kamergenoten blij mee zijn.
Maar uiteindelijk zit mijn koffer dicht. Het was echt met veel pijn en moeite en heel veel zweet (ik zeur niet graag over de warmte maar jezus, wat is het warm) en een extra grote koffer, maar hij zit dicht. En ik heb bijna alles mee wat ik mee wilde hebben.
2 weken op kamp. De meeste mensen zouden me voor gek verklaren en ik kan weer niet wachten. Het is ook niet zomaar een zomerkamp. Ik ga 2 weken op MusicalCamp. En ja, dat klink misschien een beetje suf, zeker voor iemand die conservatorium doet. Maar toch ga ik er met liefde naartoe. Want MusicalCamp is niet suf. MusicalCamp is gewoon 2 weken (of 1 week, dat mag je zelf kiezen) workshops volgen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Het is danslessen volgen in de brandende zon, omdat het kan. Het is 2 weken met een grote groep mensen musical ademen. En dat vind ik bijzonder. Ik ben niet goed in vrienden maken en ik heb daar binnen een week een nieuwe familie gemaakt waarvoor ik een kogel zou vangen. En ik heb zoveel geleerd dat ik echt ontzettend veel aan dit kamp en zijn leraren te danken heb. En ik zou het voor geen goud willen missen.
Maar, twee weken kamp betekend ook dat ik even twee weken blog-vrij neem. Mijn 'wat ik leuk vond aan juli 2014' zal ik pas plaatsen in augustus. En vanaf nu tot dat ik terug ben, zal ik even geen blogs meer schrijven. Sommige bloggers schrijven dan vooruit, maar zo slim ben ik natuurlijk niet.
Wat ik wel heel graag wilde doen, was een vlog (video-blog) bijhouden. Want ik kan wel vertellen over hoe bijzonder het is, maar het is wat anders als je er bent. En dat wilde ik jullie heel graag laten zien. Helaas is het geluid van mijn camera gesneuveld en kan ik die dus niet gebruiken. Ik ga proberen zo veel mogelijk te filmen met mijn iPhone, maar ik weet niet of mijn geheugen dat leuk vindt. Dus ik ga mijn best doen om toch verslag te leggen van MusicalCamp en het is voor jullie en voor mij nog een verassing of dat gaat lukken.
Ik wens jullie en mezelf 2 heerlijke vakantieweken met een heleboel zon en lekker eten en gezelligheid. Ik hoop dat jullie de twee blog-vrije weken overleven (want dat is natuurlijk ontzettend zwaar ;)). Ik denk wel dat er een hoop mensen zijn die mijn overvloed aan Facebook-statussen niet zullen missen.

Oh, en mocht je hierdoor al overtuigd zijn: kijk even op http://musicalcamp.nl/


You Might Also Like

2 reacties

  1. Oh wauw. Dit klinkt te gek, met een musicaldiploma van het NME in mijn achterzak klinkt dit als muziek in de oren. Hoe vaak per jaar is dit? -x- Tess

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er een hele avond over gedaan om erachter te komen hoe het dan kan dat ik jou niet ken. Ik heb 8 jaar lang NME gedaan, sinds mijn 10e en het kan niet dat ik je dan niet kende. Uiteindelijk was Syd Horster degene die me uit de brand hielp en me vertelde dat je het 's Gravendreef College hebt gedaan.
    Maar dan is het zeker iets voor jou! De producent van MusicalCamp komt ook van NME en Syd geeft les op kamp! Dus dat is sowieso al heel leuk. Kamp is 1 keer per jaar 3 weken. Maar dan is er ook nog MusicalWeekend in december en MusicalPro door het jaar heen. Mocht je daar interesse in hebben: www.musicalweekend.nl - www.musicalpro.nl. En je mag me natuurlijk alles vragen. Ik vind het in ieder geval super tof dat je enthousiast bent!
    Liefs, Britt.

    BeantwoordenVerwijderen