Nieuw, maar nog steeds gewoon Britt.

augustus 04, 2014

Al een tijdje wilde ik me bij de echte bloggers aansluiten. Ik weet dat ik nooit fulltime blogger zal worden en dat is ook niet mijn ambitie. Maar toch, ik vond mezelf toch een beetje een amateur-blogger.
Vorige week werd mijn blog 350 keer op 1 dag gelezen. Dat was weer een doorbraak waar ik super trots op ben. En toen besloot ik dat het tijd werd om nu maar echt eens professioneel aan de slag te gaan.
Wat nogal wat moeite kostte. Ik en blogdesign gaan gewoon niet samen. Ik snap echt helemaal niks van HTML codes en DNS dingen en ik laat dat allemaal liever aan anderen over. Dus na veel gekreun en gesteun en gepeins en hardop geschreeuw en geklaag en natuurlijk hulp van een aantal hele lieve mensen, heb ik het nu toch voor elkaar gekregen.

Met heel veel trots presenteer ik u:

www.justbrittblog.nl


Compleet met nieuwe header met eigen foto's!

Oké, zoveel is er niet veranderd. Het is maar een link en het zijn maar foto's. Toch is dit voor mij echt een grote stap waar ik heel trots op ben. En ik ben ook wel heel blij dat ik al mijn oude posts op deze manier heb kunnen behouden. Er is dus helemaal niks weg, je kan al mijn oude blogs nog nalezen.
Of ik mijn verdere design nog aan ga passen is nog maar de vraag, ik heb niet echt zin in weer een hele dag frustratie. Ik ben in ieder geval op de huidige verandering heel trots.

Dus, zegt het voort, blijf me volgen en dan hoop ik dat ik jullie allemaal nog veel leesplezier kan geven, maar dan helemaal professioneel!

You Might Also Like

0 reacties