Dit is wat er nu is.

september 12, 2014

De complete chaos.
14 dagen. 2 weken. Een musical van twee uur uittypen, omdat de 25 mensen die ik gemaild heb niet reageren. Eindelijk weer tap. Meer koffie dan goed is voor mijn portemonnee. Dat verschrikkelijke pieppieppieppiep van blad zingen bij solfège. Boodschappen doen. Bikram yoga. Keeltyfus een uur voor mijn zangles. Mijn grote liefde voor Dogfight. Allemaal nummers moeten zingen in mijn mix-register wat ik alles behalve beheers. Een nieuwe dansbroek die nu al uitgescheurd is bij mijn punani. Het perfecte kostuum vinden dat door twee jongens over mijn borsten getrokken moet worden omdat ie eigenlijk niet past. Fysio afspraak maken. Dokters afspraak maken. Herkansing. Teksten leren. 4 uur in de trein voor een voorstelling. Een pannenkoeken-surprise party met wijntjes, gezelligheid en muziek. Toonladders zingen. Binnen een minuut moeten schakelen van Queenie (the Wild Pary) naar Lucille (Parade) als een professional. Geen tijd hebben om al mijn lessen voor te bereiden. Studeren tot het tijd is om naar bed te gaan. Filmpjes van mensen die vallen. Elke avond friet, omdat ik daar zin in heb en geen tijd heb om gezond te doen. Spierpijn. DE 'Why have you betrayed me, father?'-foto. Werkenwerkenwerkenwerken. Lekker weer. Er de ene dag uit zien als een supermodel en de volgende als een zwerver. Een mega valse luit. Een avond 'the Voice' kijken en me de hele avond schuldig voelen dat ik niet studeer. Een uur lang bezig zijn met bladmuziek plakken. Expeditie Robinson. Zo'n platte band hebben dat ik mijn wielen voel tijdens het fietsen. Sjouwen met koffers. Nagels bijten. Nog 2 nummers instuderen. Meespelen met drie scenes naast mijn eigen scenes. Wanhopige pogingen tot orde. Eindelijk die leuke jongen ontmoeten die dan natuurlijk al bezet is. Geen tijd om te ademen. Maar oh, oh, oh, oh, oh, oh wat is het weer leuk.
Genoeg blog ideeën, verstopt tussen een hoop chaos en geen tijd om ze uit te zoeken en op te schrijven. Dus nu maar gewoon een deel van de chaos gepubliceerd, omdat dat is wat er nu is.


You Might Also Like

2 reacties