In de NYC-mood.

september 21, 2014

Ik heb mezelf een paar uurtjes vrij gegeven om mijn Bloglovin' bij te werken. Ik heb echt 300 ongelezen blogs die ik ooit toch allemaal wil lezen. Dus lag ik in bed, blogs te lezen en vlogs van Zoella te kijken, tegelijk. Jaloers kijk ik naar de foto's van de mode-bloggers die via New York naar Londen naar Milaan naar Parijs vliegen voor alle Fashion Weeks. En toen realiseerde ik me iets. Over 26 dagen zit ik in het vliegtuig naar New York. Nee wacht, dan ben ik al geland. 26 dagen. Jeetje. Ik plande deze vakantie een hele tijd geleden, misschien wel een jaar geleden. En na mega lang verheugen en wachten en dromen is het al bijna zover.
En ineens kan ik niet wachten. Ik heb gewoon letterlijk zin om mijn koffer in te pakken.
En omdat ik zoooo excited ben voor mijn derde keer New York, heb ik zin om wat oude foto's te plaatsen van mijn vorige trip twee jaar geleden. Gewoon omdat ik in de mood ben en in mijn hoofd al allemaal NYC-blogs aan het plannen ben.
Dus bij deze, zodat jullie ook alvast een beetje in de mood komen en heel jaloers worden: dit was twee jaar geleden:

Foto's zijn gemaakt door mijn lieftallige zuster Anouk en haar BFF Gaby.

Zijn jullie al jaloers? MUHAHAHAHAHAHA.
Oké, nu ga ik me snel verplaatsen naar mijn werk, want ik heb natuurlijk wel geld nodig in 'The Ciry of Dreams'. Voor alle duizenden dingen die ik ga kopen en de shows die ik ga zien en de pizza's die ik ga eten.

You Might Also Like

6 reacties

 1. Jaaaaa je maakt me jaloers, gelukkig ga ik over 2 jaar, 9 maanden (!!!) naar New York! Prachtige foto's Britt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat leuk! Dat wilde ik ooit ook heel graag doen, maar dan via EF en dan mocht je echt niet in een grote stad als New York komen, dus toen heb ik toch voor DAPA gekozen. Maar super cool, ik ben jaloers op jou!

   Verwijderen
  2. Ik ga ook via EF, wat gek ik mag gewoon vrij uit daar? Nja tijden veranderen

   Verwijderen
  3. Ja zal wel. 3 jaar geleden was het nog zo dat er in de grote stad te veel verleidingen waren. Dus het mocht niet. Helaas voor mij ;)

   Verwijderen