Wat ik leuk vond aan augustus 2014.

september 02, 2014

Hij is alweer wat vertraagd. Hij hoorde (eer)gisteren te komen, maar ik heb het nu alweer intens druk. Leuk, maar druk. Tja, dat heb je als het weer september is. Mijn huiswerk voor deze schoolweek is alweer bijna niet te overzien en ik heb pas 1 dag gehad. 
Maar daarover volgende maand meer. Want nu het september is, betekend dat het einde van de maand augustus. Het einde van de heerlijke vakantie die van mij toch ook veel langer had mogen duren. Hierbij mijn favoriete column:

Wat ik leuk vond aan augustus 2014.

1. 128 likes op mijn nieuwe Facebook profielfoto krijgen. Mensen, dat is bizar, zoveel ben ik niet waard.
2. Het niet kunnen laten om, iedere keer als ik www.justbrittblog.nl intyp even te glimlachen. Zo gelukkig!
3. Een super gezellig dagje Volendam + oudhollandse foto laten maken- dag met mijn beste vriendinnetje voor altijd. Ik houd van die meid.
4. 20.000 pageviews. BI-ZAR. Ik weet nog steeds niet wat ik moet zeggen. Bedankt.
5. Bikram Yoga.
6. Pannenkoeken-housewarming (ze woonden er al zeven maanden maar we vonden het gewoon gezellig)- party. Inclusief selfie stick en Mario Party.
7. Mamma op vakantie? Pappa op vakantie? Dan eten de zusjes sushi!
8. Laatste werkdag met afterparty met gratis drank :)
9. Een dagje koffie en shoppen met de lieve Romy. 
10. De perfecte zandkleurige, wannabe, Clarcks vinden, in de Sale.
11. Een weekendje weg met familie in Ermelo.
12. Klimmen in zo'n klimbos. Ik vond het doodeng, maar heb toch alles gedaan. En dan trots en doodmoe en vol blauwe plekken en schaafwonden een ijsje halen.
13. Een dag binnen naar de regen kijken, wentelteefjes bakken, pannenkoeken en meer potjes Boonanza spelen dan goed voor ons is.
14. Skydiven in Walibi. En dan vooral: op 50 meter hoogte hangen, weten dat ieder het touw ieder moment los gelaten wordt, maar niet weten wanneer. Ik heb nog nooit zo erg getrild in mijn leven, maar wat een toffe ervaring.
15. Lunch/koffie/cocktail/diner/warme choco-dates met leuke mensen.
16. Veronica Mars.
17. De eerste schooldag. GELUKKIG NIEUWJAAR!
18. De Ice Bucket Challenge.
19. Een fotoshoot voor da blog. Gewoon omdat het kon. Meer informatie volgt later.
20. Een avond met mijn zusje op de bank The Voice kijken. LOVE!
21. De Musical Sing-along. Een avondje musicalliedjes meezingen in Amsterdam. Ik in het publiek met mijn allerleukste MusicalCamp kinders, mijn huisgenootje en leukste DAPA-vriendjes op het podium. Trots en gelukkig.

Dagje Volendam.

Pannenkoeken en een selfie stick!

Lunchen bij het leukste tentje van Den Haag: Eat Company.
Klimbos in Ermelo. Doodsbang maar heel leuk!
ALS Ice Bucket Challenge, did it.

Musical Sing-along gekte.

Nu dus de drukte van de school weer in. Het was wel echt een heerlijke vakantie. En ik heb super veel zin in het komende schooljaar! Let's do it!

You Might Also Like

0 reacties