Een wekelijkse vaste column.

oktober 05, 2014

Een lange tijd wilde ik alleen bloggen wanneer ik zin en inspiratie had. Ik wilde geen full-time blogger worden, bloggen was iets voor erbij. Wat ik deed naast mijn drukke leventje, omdat ik dat leuk vond. Ik deed het ook voor mezelf.
Zo, dit is wel heel veel deed. No stress! Ik blijf bloggen en al die deed's zijn eigenlijk een grote doe. Maar er is wel iets veranderd. Want naast dat ik heel erg blog voor mezelf, word ik wel heel blij van alle lieve reacties en van de vele pageviews. En dat is verslavend en toen wilde ik meer. Groter groeien, meer lezers, meer reacties. Meer mensen die ik kon helpen of vermaken door een uurtje achter mijn laptop te gaan zitten.
Dus ging ik meer reclame maken, kocht ik mijn eigen domeinnaam. En dat alles maakte mij eigenlijk ook alleen maar blijer en trotser.
En nu heb ik weer iets leuks om heel trots op te zijn. Ik heb namelijk wel een vast iets in de wacht gesleept. Door iemand die ik ken (dankje Donna) kwam ik terecht bij een website die bloggers zocht! Nou, toevallig, ik ben blogger! Van het een kwam het ander en tada:
Vanaf vandaag schrijf ik iedere zondag een column over van alles en nog wat (wat ik hier ook doe) op www.meiden.blog.nl. Een website voor jonge meiden met allemaal nieuws en tips. En daar heb ik nu dus een vaste column. Hoe super, intens, mega, cool is dat?
En zo heb ik mezelf dus een beetje een deadline gegeven. Want er moet nu natuurlijk ook wel echt iedere week een blog zijn. En dat vind ik eerlijk gezegd best spannend. Maar wat is nou 1 keer in de week? Ik kan iedere week vast wel een gaatje vinden om even een blog te schrijven.

Vandaag is de eerste online gegaan. Een soort voorstel-verhaaltje met dingen over mij die jullie allemaal vast allang al weten. Maar als je zin en tijd hebt, neem dan even een kijkje. En laat daar, of hier een reactie achter met wat je ervan vindt, want daar ben ik super benieuwd naar.
En geen angst. Ook al plaats ik daar nu iedere week een aparte blog, hier blijf ik ook zeker actief. Zo actief als ik nu ben. Dus je hoeft me niet te missen.

Door Syd Horster.


You Might Also Like

8 reacties

 1. Britt,
  je bent geweldig! ik word altijd blij van jouw blogs, en zo verdient dat je wekelijks iets mag gaan schrijven! en heel goed nieuws want nu kan ik elke week iets lezen :)
  Ga vooral zo door, ik word blij als ik je verhalen hoor, het geeft me hoop, en een paar minuten per week een glimlach op mijn gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Super lief deze reactie. Doet me heel veel!
   Liefs!

   Verwijderen
 2. JHAAA!!! Congrats!!! Super awesome :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Britt! Fijn dat ik jou en m'n klasgenootje blij heb gemaakt :) succes en ik ga ze zeker volgen! X

  BeantwoordenVerwijderen