10 reasons to love me.

november 19, 2014

In de afgelopen jaren is er veel gebeurd waardoor ik mezelf heb leren kennen. Ik heb aan mezelf geschaafd en ben geworden wie ik altijd wilde zijn. En nog steeds verander ik mee met mijn omgeving en de mensen om me heen. Maar er zijn weinig dingen aan mezelf die ik niet leuk meer vindt. Ik ben oprecht tevreden en trots op mezelf.
En natuurlijk zijn mijn voeten en mijn borsten te groot, mijn ogen te klein en moet ik nog steeds een paar kilo's vet kwijt. Maar ik vind dat het ook de moeite waard is om eens op te schrijven wat nou de dingen zijn die ik zo leuk vind aan mezelf.
En toen zag ik een blog van mijn liefste blogvriendinnetje Romy (moet ik jullie nog doorlinken? Jullie volgen haar allemaal toch allang ;)) Zij schreef tien dingen op die zij leuk vind aan zichzelf. Dat zijn natuurlijk de dingen die ik ook het allerleukste aan haar vind, maar dat is makkelijker om over iemand anders te zeggen dan over jezelf. En omdat ik het zo'n goed idee vond, heb ik haar een klein beetje heel erg beloofd dat ik ook zo'n lijst zou maken.
Dus nu moet ik er echt aan geloven: 10 redenen waarom ik de moeite waard ben om van te houden.

1. Met mijn passie en doorzettingsvermogen kan ik alles bereiken.
2. Ik heb mooie, lange modellenbenen.
3. Ik lach veel en graag, ben enthousiast over dingen en ben (bijna) nooit boos.
4. Ik ben getalenteerd in dingen die ik heel graag doe.
5. Ik kan goed luisteren en goed advies geven.
6. Ik heb het voor elkaar gekregen om elke dag te doen wat ik het allerleukste vind.
7. Ik sta open voor andere mensen, meningen en kanten van het verhaal.
8. Ik ben dankbaar voor alles in het leven.
9. Ik heb humor (althans, ik vind mezelf altijd hilarisch).
10. Ik ben altijd eerlijk, want ik zie het nut van liegen gewoon niet.

Het is een kort lijstje en ik had echt niet gedacht dat ik het zo moeilijk zou vinden om tien punten te bedenken. En ik vind het ook een goed iets om eens te bedenken. Als ik tien negatieve punten over mezelf had moeten opschrijven, had ik dat zonder twijfel achter elkaar gedaan en had ik er zeker meer dan tien punten gehad. Maar het is ook goed te weten wat het nou is wat je leuk vind aan jezelf. En als je dan even iets minder lekker in je vel zit, kan je altijd even naar je lijstje kijken en hopelijk nog wat punten erbij bedenken.


You Might Also Like

4 reacties

 1. Dit zijn de dingen die ik zo bewonder aan jou, ik vind het zo bijzonder hoe jij bent. Ik wil echt ooit zo worden als jij nu bent, dat ik een aantal van deze dingen ooit ook over mezelf kan opschrijven. Blijf alsjeblieft blogs schrijven, over grappige onderwerpen maar ook over dit soort dingen, ik haal er heel veel kracht uit. Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat een super lieve reactie, dankjewel! En jij kan alles worden wat jij wilt. Dus ik weet zeker dat jij later dingen op kan schrijven waar jij trots op bent, of dat nou dezelfde punten zijn als ik of niet. Ik blijf zeker schrijven, als jij blijft lezen ;). Nee grapje. Maar serieus, ik put heel veel kracht uit dit soort reacties, dus dat is een wederzijds gevoel. Dankjewel! Liefs.

   Verwijderen
 2. Britt, wat heb je dit weer mooi geschreven! Ik vind het heel knap van je dat je dit zo open schrijft, en blijf vooral positief over jezelf denken want juist dat gene wat "van jezelf houden" heet, is zo belangrijk in het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je helemaal gelijk in! En dat zal ik ook zeker blijven doen. Dankjewel. Liefs!

   Verwijderen