Blogmas #17: Thee, versgelakte nageltjes en inspiratie.

december 17, 2014

Na 16 chaotische en vaak veel te late blogs over hoe druk mijn leven wel niet is, is het vandaag eindelijk tijd voor een beetje rust. Want na een rustige dag met weinig plannen heb ik maar 1 keer hoeven haasten. Wat nou, je kan nooit binnen 25 minuten koken, eten, omkleden en weer onderweg zijn? Ik kan dat.
Maar voor de rest heb ik eindelijk tijd gehad om al mijn shit uit te zoeken. Ik heb nu bijna alles gedaan wat ik echt moet doen. Erg verdiend heb ik mezelf op de bank geplant met een heerlijke kop thee, versgelakte nageltjes en een heleboel bloginspiratie (ik had 358 ongelezen blogs op Bloglovin', oeps).
En er is geen leukere inspiratie dan quotes. Ik houd van quotes.
En omdat ik jullie de afgelopen halve maand heb besmet met mijn chaos, zal ik nu ook mijn inspiratie met jullie delen.

Kan jij net zo genieten van quotes als ik? Ik heb er een heleboel verzameld op mijn Tumblr pagina. Af en toe komt er nog wat bij, als ik tijd heb. Maar via deze link kun je in ieder geval alle quotes lezen die ik inspirerend vind. 

We zijn trouwens al over de helft van Blogmas! Het is al bijna kerst! 
Dus ik ben wel benieuwd, na 17 chaotische blogs, who's still with me? 

You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat een mooie inspiratie! Ik vind de laatste quote echt geweldig, doen wat je leuk vind en doen wat je wil doen is zo belangrijk in het leven! Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja! Blijf zeker altijd doen wat je gelukkig maakt. Ik doe mijn hele leven al niks anders. En kan me ook niet voorstellen dat je anders leeft dan dat. Liefs!

      Verwijderen