Blogmas #21: Hoe maak je geen kerstschuimpjes?

december 22, 2014

Goedemiddag!

Ja, middag. De middag van 22 december en dus niet meer 21 december. Ik ben te laat....
De reden? Ik heb gisterenavond knallende ruzie gehad met iMovie en we konden het niet goed maken voor ik echt slaap nodig had. En daarom kon ik gisteren niks schrijven, omdat mijn filmpje nog niet klaar was. En daarna deed Youtube er vier uur over om mijn filmpje op Youtube te zetten, wat natuurlijk ook gewoon een redelijke wachttijd is....
Filmpje? Ja, filmpje. Romy en ik hebben gisteren hard gewerkt voor een leuk kersterig filmpje! En we hebben geprobeerd om daar iets heel leuks van te maken. Met de nadruk op geprobeerd, haha.
In ieder geval heb ik nu super veel respect voor alle vloggers die dagelijks Vlogmas doen. Editen duurt zo lang en is zo tijdrovend. Ik snap niet hoe zij dat iedere dag kunnen doen. Ik hoop niet dat zij ook iedere dag vijf uur bezig zijn met editen, want dat is echt niet vol te houden. En ik hoop dat hun Wifi beter is en dat zij niet drie uur hoeven te wachten op een upload, want dat is nogal crap.

Hoe dan ook, uiteindelijk (eindelijk eindelijk eindelijk) is het gelukt. Veel later dan zou moeten, maar goed. Met trots presenteer ik u: Hoe maak je geen kerstschuimpjes. Enjoy en laat even weten wat je ervan vindt. Dan weet ik of ik dit vaker moet doen of vooral helemaal niet!

You Might Also Like

0 reacties