Blogmas #23: De positieve tag.

december 24, 2014

Laatst moesten wij op school onze kernkwaliteiten opschrijven. Toen ik 'positiviteit' opschreef, was iedereen in shock. Ze zagen mij schijnbaar niet als positief persoon. Dat heeft me even dwarsgezeten. Ik wil graag overkomen als een positief persoon. Ik weet dat ik veel zeur en erg vaak sarcastisch ben, maar ik kom toch niet over als een negatief persoon?
Ja, ik houd van zeuren en dat doe ik graag en veel. Maar als er echt iets gebeurt, kan ik er een goede les uithalen en met opgeheven hoofd door gaan en dat vind ik een positieve uitstraling die niet iedereen heeft.
Ik weet dat mijn blogs ook niet altijd positief zijn, dus ik wil even bewijzen dat ik echt positief in het leven sta. Daarom heb ik voor jullie vandaag de positieve tag. Gepikt van de blog van Lenneke van Freelennse.

Wat is je favoriete quote en waarom?
Mmm, die verandert eigenlijk elke dag. Ik kan nooit zo goed kiezen wat ik nou echt de favoriet vind. Maar de eerste die me aansprak en waar ik nu aan moet denken is: 

'Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring so I go back to being me.'

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Wonen in New York, Elisabeth spelen op Broadway met Hunter Parrish als de dood, Aaron Tveit als Franz Joseph en Daniel Radcliffe als Rudolph, terwijl ik de hoofdrol speel in een serie, nadat ik Elphaba heb gespeeld in de film van Wicked met Emma Watson als Glinda en Zac Efron als Fiyero, met een prachtig appartement in New York met veel ramen, een grote vleugel, een Emmy en een Oscar, een grote inloopkast en Robert Pattinson aan mij zijde. Yes you can!

Wat betekent geluk voor jou?
Accepteren en dankbaar zijn. En eten. En slapen.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Impulsieve dingen doen. Ik was vroeger altijd heel erg van het plannen, dus dat ik nu onverwachte acties kan doen, maakt me heel gelukkig en trekt me uit de sleur. En zeuren. En koffie.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Moeilijk. Ik slaap namelijk nogal graag. Maar als Robert Pattinson in mijn kamer is, mag je me best wakker maken. En voor eten, zoet eten.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Tijdens het opnemen van het filmpje met Romy van eergisteren. Heerlijke dag was dat.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Op dat ik ben wie ik wil zijn en dat het me niet meer uit maakt wat anderen van me vinden. Dat heeft nogal wat moeite gekost, maar het hele leven en al mijn vriendschappen zijn er veel oprechter een eerlijker door geworden.

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Wees jezelf. Wees gelukkig. En vooral, doe wat jij graag wilt doen. Misschien bereik je nooit wat je wilde bereiken, als de weg ernaartoe je maar super gelukkig maakte :)

Ik tag Romy, omdat jij een van de positiefste personen bent die ik ken. En ik tag Denise, omdat ik het leuk vind om jouw blog te lezen en je even wil noemen op die van mij ;).
Spread the positivity! Soms even glimlachen naar mensen is al genoeg. Wees dankbaar en wees gelukkig. Dat maakt het leven zoveel leuker ;)


You Might Also Like

4 reacties

 1. I love this!! komt eraan! Nadat ik blogmas heb afgerond morgen,, ondertussen alweer vandaag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik krijg juist het idee, als ik je blogs lees, dat je hartstikke positief bent! Grappig hoe iedereen dat anders ziet. Ga gewoon lekker door met bloggen en schrijven over de dingen die JIJ interessant vind, het hoeft niet altijd positief te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is fijn dat ik op mijn blogs wel positief over kom! Het was voor mij ook inderdaad echt wel even een shock dat mijn klas het niet met me eens was. Ik blijf zeker lekker doen wat ik wil ;) Liefs!

   Verwijderen