Blogmas #24: Ik wens jullie een hysterische kerst!

december 24, 2014


Kerstavond! De eerste dag van kerst, maar ook de laatste dag van Blogmas. Ja, dat is een beetje dubbel. Blogmas was echt een leuk experiment, maar ik ben ook wel blij dat ik nu niet meer iedere avond inspiratie moet hebben. Of het voor herhaling vatbaar is, mmm, I'm not sure yet. Ligt eraan hoe enthousiast ik volgend jaar ben ;). Ik ben in ieder geval heel blij en dankbaar voor alle reacties en berichtjes die jullie allemaal gestuurd hebben. En al heb je niks gestuurd, alleen het lezen van de blogs maakt me al een heel gelukkig mens. Bedankt voor het lezen!
Ennuh, wie heeft het volgehouden door alle 24 de blogs?

Kerst. We hebben er allemaal naartoe geleefd, hoop ik. Ik in elk geval wel. Ik ben al dagen niet uit mijn kerstoutfit te slaan. Vroeger was een kerstoutfit uitzoeken een van de leukste evenementen van het jaar. Little back dresses, glitterpanty's, lakschoentjes, diadeempjes, lange, zwarte handschoenen. Ja echt, alles erop en eraan. Het kon ons niet heftig genoeg.
Dit jaar pak ik het helemaal anders aan. Niks glitterpanty's, niks hoge hakken. Ik kies dit jaar voor comfy en stylish. Misschien een beetje over de top, maar daar houd ik wel van.Wij hebben vanavond kerstavond gevierd, met een hysterisch aantal cadeautjes. Plus een hysterische boom met Disneyprinsessen erin. Samen met mijn hysterische familie wordt dat een hysterische kerst.

En dat wil ik jullie ook graag geven, een hele hysterische kerst gewenst! Dat je maar hele foute kersttruien mag dragen, veel en veel te veel mag eten en een heleboel hysterische mensen om je heen mag hebben. Oh, en ik wens je hele foute kerstfilms. Laten we het dit jaar vooral een beetje lekker gek doen ;).

FIJNE, HYSTERISCHE KERSTDAGEN!


You Might Also Like

4 reacties

  1. I loved it all! especially day 21!! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Britt, je bent geweldig. Ik heb zoveel respect voor je dat je het hebt vol gehouden en dat je er de inspiratie voor hebt. Je schrijft geweldig, je bent leuk!

    BeantwoordenVerwijderen