Blogmas #5: Sick birdy met heerlijke Sinterklaassjaal.

december 05, 2014

Sick birdy met heerlijke Sinterklaassjaal.

5 december! Pakjesavond.
's Ochtends kom ik uit bed met dezelfde verkoudheid als de dag ervoor. Naarmate de dag vordert wordt dat aangevuld met een hoofdpijn waarbij je jezelf het liefst aan het koude raam vastplakt en een middagdutje op de bank die niet echt helpt. Great.
Een keer eerder was ik ziek tijdens Sinterklaas. Ik weet nog dat ik mezelf het ene moment zielig aan het vinden was op de bank en dat er het volgende moment twee pieten in de woonkamer stonden (mijn buurjongen en meisje) die me nog een cadeautje kwamen brengen. Wat voelde ik me toen speciaal en wat was het toen bijzonder.
Dit jaar was het weer heel bijzonder. Super, lieve en goedgeschreven gedichten (gelukkig dit keer zonder tranen). Leuke spulletjes voor in huis, boeken van John Green (helaas wel twee dezelfde), sokken (dat krijgen we elk jaar) en toevallig ook een hele dikke wintersjaal die nu zeker goed van pas komt.
En nu, snel mijn bedje in. Met een grote dosis neusspray en paracetemol. Hopelijk op weg naar weer een goede nachtrust en morgen een betere dag. Ik hoop stiekem dat ik lekker naar mijn werk kan morgen.

Pakjesavond met de familie.

Oh, en mijn zus heeft tot nu toe alles gelezen. Wie nog meer?

You Might Also Like

2 reacties