Blogmas

december 01, 2014

Sinds kerst vorig jaar ben ik hooked met alle Britse Youtubers. Dat kwam door vlogmas vorig jaar. Vlogmas = iedere dag een video-blog tijdens december. Een video-blog over wat iemand de hele dag doet lijkt heel saai, maar is zo ontzettend interessant dat ik gelijk verslaafd was.
En nu ben ik uitgedaagd door Romy om iets gelijksoortigs te doen: Blogmas. Iedere dag een blog tijdens december. Of, nou ja, haar idee was eigenlijk zoveel mogelijk kerst-gerelateerde blogposts in de maand december. Ik neem deze uitdaging aan en trek hem nog wat verder: iedere dag een foto en een blog in december. Dus jullie kunnen iedere dag van mij een sfeerverslagje verwachten deze maand (hoop ik).
God, ik weet niet waarom ik deze uitdaging aan neem. Ik ben nu al te druk om zelfs te denken aan mijn blog. Mijn New York week was leuk om te bloggen en ging me goed af, maar een maand lang terwijl school door gaat iedere dag bloggen is iets anders. En ik ga echt mijn best doen om iedere dag in elk geval iets te posten, maar ik weet niet of het lukt.
Het idee achter Blogmas is om iedereen in de feeststemming te krijgen, maar voor mij bestaat half december nog even uit veel stress en tentamens, dus ik gok dat ik het daar nog vaak over ga hebben.
In elk geval hoop ik dat jullie het leuk vinden om elke dag weer mijn gezeur over het leven te lezen en bid ik dat ik het iedere dag vol houd. Ik ga mijn best doen!

Dus bij deze, ik neem je uitdaging aan Romy! May the odds be ever in your favor!


You Might Also Like

0 reacties