A red lip and hat kinda day.

januari 25, 2015

Tot mijn grote vreugde is mijn eerste outfitpost een paar weken terug super goed gevallen! Niet alleen bij jullie (dank dank dank), maar ook bij mij. Het was intens koud en heel vroeg, maar super leuk om te doen. En zeker voor herhaling vatbaar.
Dus ook deze zondag stond ik alweer in alle vroegte voor de Coffee Company te wachten op de liefste Romy. Tijd voor een nieuwe serie foto's.
Vandaag: A red lip and hat kinda day.Jas: H&M (similair HERE & HERE) / Sjaal: Esprit / Trui: Only (similair HERE & HERE) / Blouse: Primark (similair HERE & HERE) / Jeans: Monki / Shoes: Forever 21 / Hat: Forever 21 (similair HERE) / Bag: Pull & Bear (similair HERE).

Ik heb de laatste tijd niet vaak dat ik de moeite doe voor mijn make-up of een hoed op doe. Ik heb er gewoon weg geen zin meer in of tijd voor. Ik slaap liever een kwartier langer dan dat ik die verdoe met opmaken of outfits uitkiezen. Dus is het extra leuk om, op zo'n rustige zondag, toch een beetje mijn best te doen.
Dit is dus de trui die ik noemde in de vorige blog. Die dag kocht ik deze trui. Ik ben er nog steeds niet uit of dat soort truien echt flatterend zijn voor mijn mega-huge-ass borsten. Maar deze trui zit zo lekker dat ik erin leef. Dus dat is reden genoeg om hem toch lekker te blijven dragen voor mij. En, de Fierce trui matcht bij mijn Diva Lipstick van MAC.
Om het toch een beetje op te leuken, draag ik er een blouse onder. Deze is van de Primark, kocht ik jaren geleden en heb ik misschien 1 keer aangehad. Het was een van die 'ik ben eindelijk in de Primark dus ik koop zoveel mogelijk'-aankopen. Maar EINDELIJK heb ik een manier gevonden om hem te dragen.


Deze laarsjes zijn ook een van mijn eerste levensbehoeften op dit moment. Ze lopen (redelijk) lekker, zijn het warmste wat ik op dit moment heb. En, heel leuk detail om te weten, dit was mijn eerste aankoop in New York afgelopen jaar! Ik heb ze toen die week, tot blaren aan toe, ingelopen en daar ben ik nu heel dankbaar voor. Want ze passen wel echt overal bij.


De lokatie van deze week was, jaja, alweer paleis Noordeinde. We vonden een super schattig zijstraatje naast de Coffee Company. En dat bleek, naast echt super cute, ook nog eens vanaf de andere kant paleis Noordeinde te zijn.
En het leukste aan het plekje was dat de mensen die er woonden allemaal een voor een wakker werden en naar buiten kwamen. Ze vonden het een beetje gek dat we foto's aan het maken waren.
'Ja, het is hier zo'n mooie plek.' Vanuit ons. Rare blikken vanuit hen. Achja.


Helaas scheen de zon vandaag niet en zijn de foto's iets te donker naar mijn idee. Maar we hebben wel weer een hele gezellige en te lange dag gehad. En ik heb misschien weer te veel geld uitgegeven, zou kunnen.
Maar OH JONGENS, ik heb zoiets cools gekocht: EEN FRIENDS CANVAS TAS! Zooooo awesome. Romy en ik gingen echt bijna dood toen we hem bij de Primark zagen hangen. En dat is er vast een die nog wel op de blog voorbij komt!

Zo, nu is het echt weer tijd om naar bed te gaan en op te laden voor een zware nieuwe week school. Welterusten.

You Might Also Like

0 reacties