Als prinses huppelend over de Vakantiebeurs.

januari 18, 2015

In mijn prinsessen jurk met een bloemenkransje op mijn hoofd en donkerrode lippenstift, huppelde ik door de Jaarbeurs met een zweem kindertjes achter me aan dit weekend, nadat ik een goede of iets minder goede versie van Laat het Gaan eruit had proberen te persen. Dat is ongeveer hoe mijn weekend eruit zag.
De Vakantiebeurs, voor Kampvakanties was ik afgereisd naar Utrecht om Disney-liedjes te zingen voor een hele zweem kinderen. En, eerlijk is eerlijk, het was fantastisch.
Ik weet dat ik altijd heel hard roep dat ik kinderen haat en er niet mee om kan gaan en ik dacht ook echt dat dat zo was. Maar toen veranderde ik in een prinses en mocht ik De Kleine Zeemeermin en Pocahontas met ze zingen. Toen zaten ze naast me, idolaat naar me te kijken. Toen wilden ineens al die kindertjes met mij op de foto en knuffelen en staarden ze me aan alsof ik een of andere godin was. Toen stond ik daar, midden in de Jaarbeurs, Let it Go eruit te schreeuwen met een hele zwerm kinderen om me heen (en dan in het bijzonder dat meisje wat precies alle handelingen van de film na kon doen en zich er voor 100% in gooide). Nu ben ik toch van mening veranderd en geloof ik toch dat ik kinderen best leuk vind en dat ik er ook nog eens goed mee om kan gaan.
Één weekendje, veel te weinig slaap en zeven shows van een half uur verder zit ik uitgeput in bed, maar ik moest per se nog even deze blog afmaken.
Want dit is niet alleen een blog over dit speciale event, ik heb ook mijn allereerste Just Britt Vlog (snap je hem, vlog in plaats van blog. HAHAHA....) gemaakt! Ik vond het echt super super super super leuk om te doen, net zoals dit weekend was eigenlijk. En het geeft hopelijk een beetje een impressie van de sfeer daar.
Ik ben weer prinses af en mag me weer op school gaan storten. Maar hopelijk komt er binnenkort weer een leuk event waar ik jullie mee naartoe kan nemen.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ah, wat supertof dat je mocht zingen op de vakantiebeurs! Lijkt me echt super om te doen, dat leuke sfeertje dat daar hangt. En zó leuk, let it goooo ;) Klinkt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen