Gewoon, omdat dit gedeeld moet worden: Vivianna does makeup.

januari 15, 2015

Ja, zoals ik al heeeeeeel vaak genoemd heb, ben ik nogal fan van Britse Youtubers. Echt op ieder moment van de dag, staat er een Youtube filmpje aan. Zodra ik op sta, gaat er een aan. Tijdens het koken, tijdens het eten, tijdens het afwassen, tijdens het opmaken, omkleden, opruimen, nog eentje voor het slapen gaan of even snel tussendoor. Ja, ik ben hooked.
Eerst keek ik altijd Zoella en haar hele vriendenclub: Pointlessblog, MarcusButler, NaomiSmart, JimChapman, TanyaBurr, JoeTachter, SprinkleofGlitter, SACCONEJOLY's en ga zo maar door. Iedere dag was er wel iets te zien. Vlogs, Get ready with me's, collabs, favorites, hauls. Genoeg te kijken.

Sinds kort ben ik verslaafd aan een nieuwe Youtuber. Zoella en alle anderen werden me eigenlijk iets te commercieel en te veel bezig met volgers en likes enzo. Mijn nieuwe girl crush is meer down to earth, wat rustiger en veel minder bezig met: ik moet vloggen en zo veel mogelijk likes krijgen. Of met: sorry dat ik niet reageer of gisteren niks online gezet heb. Ze is gewoon chill en filmt wat zij wil filmen en is daardoor eigenlijk professioneler.
Als ik haar in het echt gekend had, was ze echt mijn beste vriendin geweest. Althans, ik vind het leuk om dat te geloven. Ik voel in elk geval een enorme verbinding met haar. En omdat ik hoop dat jullie, lieve lezers, even verslaafd zijn aan Youtube als ik. En anders maak ik jullie nu verslaafd.

Hier is mijn nieuwe liefde, Vivianna Does Make-up en haar New York vlog (Oh, ik mis New York zooooooo erg!)


You Might Also Like

0 reacties