Mijn lievelingstrui van mijn moeder.

januari 11, 2015

Oké, vandaag heb ik iets heel spannends gedaan. Ik vind het echt serieus een beetje eng om dit hier te plaatsen. Maar ik ga het lekker toch doen.
Ik zal jullie eerste een geheimpje verklappen. Voordat ik deze blog had, heb ik nog andere blogs gehad, waaronder een Fashionblog. Ik had nog weinig ervaring met bloggen of fotografie, maar ik wist gewoon dat ik mijn liefde voor mode wilde delen.
Mijn liefde voor mode is door mijn nieuwe opleiding een beetje weggevallen. Ik heb geen tijd meer om echt moeite te doen voor mijn kleding 's ochtends en ik heb al helemaal geen tijd om kleding te kopen. Maar af en toe probeer ik toch nog moeite te doen om er leuk uit te zien.
Ik ben mijn stijlgevoel natuurlijk nog niet kwijtgeraakt in de drukte en voel af en toe nog steeds de dwang om dat te delen. En ik heb een blog, dus waarom niet?

Romy en ik zijn vanochtend in de vroegte en de vrieskou naar buiten gegaan om foto's te maken! En ik ben best tevreden over het resultaat. Ja, we moeten nog een beetje oefenen, maar ze zijn toch al best wel goed gelukt.
Zal ik dan maar gewoon de foto's plaatsen? Komen ze!Jas: Pull & Bear (similair HERE and HERE) / Sjaal: Esprit / Broek: Vintage uit NY (similair HERE) / Trui: Vila (similair HERE and HERE) / Schoenen: Shoeline (similair HERE)

Nee, deze outfit is niet heel bijzonder. Maar toch wilde ik hem posten. Ik vind het juist leuk om hier lekkere normale foto's te plaatsen van lekkere normale outfits die je naar een normale schooldag kan dragen.
Van de week koos ik dus voor deze broek uit New York. Ik heb hem toen, heel enthousiast, uit een vintage winkeltje gevist en hem daarna nauwelijks gedragen. Ik vind hem prachtig, maar weet nog steeds niet zo goed hoe ik hem moet dragen. Mijn garderobe bestaat namelijk eigenlijk uit skinnyjeans en oversized shirts. Een oversized shirt op een boyfriend jeans is iets te veel van het goede. Dus daarom heb ik zelf nog geen shirt gevonden die er goed bij past.
Tot ik van mijn moeder weer eens deze trui mocht lenen. Het is mijn lievelingstrui, maar hij is helaas van haar en niet van mij. Ik ben hard op zoek naar precies dezelfde trui, maar heb nog niks kunnen vinden waar ik echt tevreden mee ben. Maar ja, het was dus wel een van de eerste dingen die echt goed stonden op deze broek. Jammer.


Ik weet dat je onder een boyfriend jeans hakken hoort te dragen. Althans, dat vinden veel mensen. Maar aangezien ik toch al 1.83 ben, vind ik het niet echt nodig om nog hakken aan te doen. En ik heb ook niet iedere dag van de week zin in hakken. Soms zijn gympen of deze dessert boots zo lekker makkelijk en comfortabel!


Dit armbandje kreeg ik voor kerst van mijn moeder. Ik heb al twee keer eerder zoiets gehad, maar ik ben hem tot twee keer toe verloren. Echt verschrikkelijk vond ik dat. Nu hopen dat ik deze wel bij me kan houden en hij niet breekt op de fiets. Dat zou ik leuk vinden. Bedankt.De prachtige achtergrond die we gebruikt hebben is paleis Noordeinde. Ja, we zijn op zoek gegaan naar de mooiere plekjes in Den Haag. Helaas was het echt IJSkoud en stond er veel wind. Maar toen we gingen shooten kwam het zonnetje door en daardoor vind ik de foto's extra mooi.
En om op te warmen gingen we lekker koffie drinken en croissants eten. En daarna hebben we misschien een heel klein beetje geshopt zonder geld (ik had WEL cadeaubonnen) en heb ik misschien een heel klein beetje een nieuwe trui gekocht. Het goede nieuws is: mijn nieuwe trui past ook op deze broek.
Anyways, wij hebben het heel gezellig gehad en het outfitshooten was lots of fun! En ik hoop oprecht dat jullie deze post ook heel leuk vinden! Ik vind het in elk geval heel erg leuk om dit ook te delen op mijn blog en ben van plan het te blijven doen. Eens in de zoveel tijd op een zondag zal er dus denk ik een outfitpost komen. Maar ik beloof niks want dat kom ik toch nooit na.

Laat me weten wat jullie ervan vinden!

You Might Also Like

6 reacties

 1. Staat je onwijs goed! Vind outfit posts altijd erg leuk, mag je best vaker doen! Jammer dat je er door je studie nu minder tijd voor hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Deze reactie stel ik echt heel erg op prijs! Ja, vaker doen dus. Ik heb er nu al zin in!

   Verwijderen
 2. I loved it!! het was zoo leuk om te doen! we zijn nog geen What Olivia did.. maar we'll get there.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het ook super!!! We'll get there. Veel oefenen!

   Verwijderen
 3. Oooh wat tof, weer eens iets anders! Ik vind je outfit heel leuk, perfect voor een zondag! xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dankjewel! Super lief! Ik ben echt super blij met alle reacties :)

   Verwijderen