Ohja, die goede voornemens.

januari 21, 2015

Zeg Britt, weet je nog dat je goede voornemens had? Ja, haha, hoe gaat het daarmee?
Oh ja, mijn goede voornemens. Die was ik alweer bijna vergeten. Weten jullie nog dat ik zooooo enthousiast was om daaraan te beginnen. Haha ja....
Bij deze geef ik toe, ik ben een opgever, alweer. Niet in alle opzichten. Maar.... tja, nog niet echt geslaagd....
Zullen we ze even doornemen?

1. Eindelijk die paar kilo te veel afvallen.
Ja, ik wilde extra sporten. Ik heb daar nog steeds wel zin in, maar gewoon geen tijd... Nee, wacht, ik lieg. Ik heb tijd na een schooldag van negen uur om 18.00u 's avonds, maar dan heb ik niet meer echt zin. Mijn schoolrooster is een chaos en alle huiselijke taken en school werk voor 's avonds thuis ook.
In ieder geval, het komt erop neer dat ik nog niet gesport heb.... Oeps....

2. Aardiger zijn tegen mensen.
Voor deze doe ik echt mijn best. Ik heb twee keer geld gegeven aan een fantastische straatgitarist en ik heb een treinkaartje gekocht voor een dakloze man.
Ik ben alleen soms gewoon toch nog een beetje chagrijnig. En ik houd nog steeds te erg van zeuren om altijd super positief te zijn. Maar ik doe mijn best!

3. Financieel stabiel worden.
Ik zou geen geld meer uitgeven aan eten. Twee dagen heb ik dat volgehouden. Toen begonnen de koffie, bagels en chocolade mijn naam te roepen. Maar ja, een schooldag van negen uur zonder suikers, omdat ik thuis echt mijn best doe en alleen fruit en brood mee neem, is gewoon echt niet te doen. Na een tijdje MOET ik chocola. Het is net zoals met roken. Ik wil echt wel stoppen met chocola eten en kopen, maar dan ligt het daar en dan kan ik het gewoon niet laten liggen.... Ik ben verslaafd aan chocola en daar geef ik te veel geld aan uit. Het is waar. Ik kan er niks aan doen.
Ik heb sowieso altijd honger eigenlijk. Dus als het eten uit mijn tas allemaal op is, moet ik wel eten kopen. Oké, nee, er is geen excuus.
Maar als ik eenmaal financieel stabiel ben, koop ik deze trui: (Typisch dat ik deze trui nu niet kan betalen, omdat ik teveel geld uitgeef aan eten.)


4. Duits leren.
Een thuiscursus, daar heb ik nog niet naar gezocht. Maar alleen al nummers zingen in het Duits in plaats van in het Nederlands bij mijn zanglessen helpt al. En ik denk echt dat dit kan gaan komen dit jaar. Dus dit is een: JA IK DOE HET!

5. Meer bloggen.
Ik weet niet of jullie echt al merken dat ik meer blog. Misschien blog ik ook wel niet echt meer, want ik heb niet vaker geupload dan normaal. Ik zal niet herhalen hoe weinig tijd ik heb, maar ik heb niet zo veel tijd. Ik ben wel echt enthousiaster aan het plannen dit jaar. Ik ben aan het outfit-posten, vloggen en ik schrijf zelfs vooruit! (dit is stiekem de derde blog die ik vanavond schrijf). En ik hoop echt dat jullie dat merken en het leuk vinden. Ik doe mijn best!

6. Aan de man.
Uhm, ja. Ik heb wel eindelijk mijn lievelingsknuffel van Den Haag meegenomen naar Rotterdam!

Oké, als ik het allemaal zo op een rijtje zet, valt het eigenlijk best wel mee. Ik heb drie van de zes doelen toch redelijk volgehouden. Alleen de belangrijkste twee gewoon niet...
Het is eigenlijk wel lekker om dit weer op een rijtje te zetten. Elke keer als ik praat over mijn goede voornemens, word ik echt weer super enthousiast. En, ik heb natuurlijk nog een heel jaar, dus waarom zou ik haasten? Tijd genoeg om alles te bereiken!

Hebben jullie je goede doelen volgehouden?

You Might Also Like

0 reacties