Wat ik leuk vond aan 2014.

januari 01, 2015

Jaja, ik wilde dit bericht natuurlijk gisteren al plaatsen. Maar ik had hem natuurlijk niet op tijd klaar gezet om op tijd te kunnen plaatsen. En toen was het echt te gezellig ;). Ik hoop dat jullie nog steeds in de mood zijn.
December telt maar liefst 26 blogs. Dat is zeker weten een record. Blogmas heeft me gedwongen te schrijven en daardoor heb ik deze maand extra veel met jullie gedeeld.
2014 telt 119 blogs en dat is zeker het dubbele van 2013. JEEE ik ben goed bezig!
Omdat ik in december al zoveel verteld heb en jullie anders echt allemaal dubbele dingen horen, heb ik ervoor gekozen om, in plaats van: wat ik leuk vond aan december 2014, een: 'wat ik leuk vond aan 2014' te doen. Al mijn hoogtepunten van dit hele jaar op een rijtje.

1. Mijn eerste bruiloft - 28 februari.
Mijn allereerste bruiloft, ja echt. En dan ook nog eens van mijn oude zangdocent, waar ik zoveel liefde en kennis van muziek aan te danken heb. En, ik mocht ook nog eens zingen terwijl het bruidspaar de zaal betrad. Wat was dat een bijzonder moment om nooit te vergeten. Trots en dankbaar dat ik dat heb mogen doen.2. Showcase Muziektheater - 17 maart.
Ik ben nogal trots op de opleiding waar ik een deel van mag zijn en op het talent wat daar tussen zit. En helaas krijg ik niet heel vaak de kans om dat te laten zien aan de wereld, veel gebeurt binnen de muren van de school. Op die ene dag mocht ik het wel laten zien. Na een van de drukste periodes in mijn leven, mochten wij iedereen laten zien waar we zo hard aan gewerkt hadden. En ja, het was een en al stress en ja, we waren 10 minuten voor aanvang van de show klaar met de generale repetitie. Toch was het een van de beste avonden van dit jaar. Ik was zoooo trots dat ik me niet uit kon drukken. Nog steeds eigenlijk ;).3. Dat dagje Efteling met de Bipolaire hoertjes - 29 april.
Wat? Bipolaire hoertjes? Yeah, that's right. We call our gang Bipolaire hoertjes! Hoe cool zijn wij?
Waarom past dit in het meest favoriete van dit jaar? Nou, ik ben niet super goed in vrienden maken of eerste ontmoetingen. Dat ik, binnen een week, zo'n hechte band heb gecreëerd met mijn klasgenootjes van MusicalCamp 2013 is bizar en zo niet normaal voor mij. Binnen een week zijn sommigen van deze mensen zo belangrijk voor mij geworden dat ik ze niet meer weg kan denken. En we hebben iets heel speciaals gedeeld wat niet over mij gaat en op de blog hoeft, maar wat zeker heel intens was. En om onze vriendschap te vieren in de Efteling? Well, that day was just perfect.4. Haags Open Podium - 7 mei.
Ik ben nog aardig involved in mijn oude opleiding. Een heleboel vrienden van mij zitten daar nog en ik ben dus bij bijna iedere voorstelling wel weer aanwezig. En dus was het niet gek dat ik er op het Open Podium ook bij was. Dat ik in een opwelling het podium opging om Let It Go te zingen, was ook niet echt gepland. Ik zal eerlijk zijn, ik ben nu echt niet meer zo trots op dat optreden. Het was gewoon niet overal zuiver en daar ben ik niet blij mee. Maar ik heb wel even laten horen wat ik kon en men, wat heb ik daar veel reacties op gehad. En als er dan vervolgens een barman komt die zegt dattie niet kan zingen en vervolgens jou compleet wegblaast in het Frans, dan heb je een fijne, muzikale avond. Loved it.5. My birthday - 18 juli.
Achja, mijn verjaardag. Ik ga ervan uit dat je verjaardag altijd een van de hoogtepunten van jouw jaar is. Van mij speciaal dit jaar, omdat het de warmste dag ooit was en ik heel veel lieve vrienden, heel veel lekker eten, drank en een mooi jurkje had. Dat maakt me gelukkig.6. MusicalCamp 2014 - 19 juli t/m 1 augustus.
Oh wat was het leuk dit jaar! Dit was misschien wel mijn leukste jaar MusicalCamp ooit. Met zulke lieve mensen en zulke goede lessen en zulke fijne dagen! 's Avonds bij het kampvuur praten met mensen die je niet kent, de hele dag zingend rondhuppelen zonder raar aangekeken te worden, een klasje hebben en alles delen met HELE lieve mensen en heel veel plezier maken. Jup, you definitely made the list!7. New York - 17 oktober t/m 25 oktober.
Tja, wat moet ik nog zeggen. Iedereen weet het al. Het is geen nieuws meer. Dit was HET hoogtepunt van mijn jaar, natuurlijk. Zoals altijd. En ik mis het nu al iedere seconde en ik denk er veel aan terug. New York is mijn lobi voor altijd en niks kan ons scheiden. Wat wil ik graag weer even terug naar koffie op Times Square, Hotdogs bij kraampjes langs de weg, vintage marktjes, 10000x Forever 21, metrostation na metrostation, Broadway shows en een veel te lege bankrekening die ik nog steeds aan het afbetalen ben. Ja ik kan 100 keer blijven zeggen wat ik er allemaal zo magisch aan vind, maar volgens mij snappen jullie het ondertussen wel. Dus, ja. HOOGTEPUNT DER HOOGTEPUNTEN.8. Mijn Personage Onderzoek - 9 december.
Ja, ik heb dit schoolproject meerdere keren vervloekt. Het duurde te lang en het ging allemaal niet zoals ik wilde en ik wilde toch iets anders. Tja, ik houd gewoon van zeuren. Want achteraf gezien was dit zo'n bijzonder project. Ik houd van het personage wat ik gekozen had en ik ben heel blij wat ik heb kunnen laten zien. En dit is een soort aanloopje van wat ik later graag wil doen, rollen spelen. God, wat heb ik ervan genoten om een rol te spelen. En met de uitslag dat mijn proces gewoon heel goed was en dat ik inspirerend was voor de rest, daardoor maakt mijn hart nog steeds een sprongetje. Precious moment.9. Meerdere dagen met mijn zwerries - 1 januari, 7 augustus, 5 september, 1 oktober, 31 december.
Ja, dit zijn veel te weinig dagen en ook echt niet de enige keren dat ik ze gezien heb. Maar, ik vind het gewoon mega bijzonder dat ik, ook nadat ik van opleiding gewisseld ben en ze toch een soort van verlaten heb, toch nog een deel ben van een hechte vriendengroep. Mensen die ik allemaal al heel lang ken en waarmee ik nu het nieuwe jaar in mag luiden. Wat ben ik blij dat ze er zijn en wat laten ze me altijd hard lachen (als in ugly cry laughing, every time). Love my zwerries!10. Honderden keren koffie drinken bij de Coffee Company - bijna alle dagen van het jaar.
Ja, dit was de chillplek van dit jaar en ook een plek waar ik echt veel uren door heb gebracht. En veel geld heb uitgegeven, dat helaas ook. Maar het was zo lekker om even een half uurtje tussen twee lessen door een koffietje te drinken op onze vaste plek even onze harten bij elkaar uit te storten. Lekker roddelen, even je problemen uitspreken, mensen kijken en oordelen of een heleboel foto's maken. En gisteren was de laatste keer dat onze fijne plek open was. Helaas waren we niet alleen de vaste, maar ook de enige klanten daar. Ze verdienden niet genoeg om het up en running te houden. Dat hebben we gisteren natuurlijk afgesloten met een koffie en nu moeten we op zoek naar nieuwe koffie.

Gisterenavond sloot ik mijn jaar dus af bij mijn lieve zwerries in mijn nieuwe stad Rotterdam. Echt een heerlijke manier om het nieuwe jaar in te knallen. We hadden eten, drank, uitzicht, spelletjes, films en elkaar, GEZELLIGHEID!


Dit jaar was sowieso echt heel goed. Ik ben zo blij dat ik nu echt zo kan genieten van ieder jaar en niet hoef te denken: volgend jaar moet beter zijn. Niks nieuwe start of nieuwe ik, het gaat meer dan prima zo en laten we dat vooral lekker zo houden. En op naar een heel muzikaal, hysterisch, gezellig, inspiratievol en gelukkig 2015!
En nu is het gewoon 2015. 2015, kan je het geloven? Bi-zar hoe snel de tijd gaat.
Lieve, lieve lezers, heel erg bedankt voor alle support het afgelopen jaar. Laten we volgend jaar net zo awesome maken!

You Might Also Like

6 reacties

 1. Zoveel leuke en mooie dingen Britt, new york ben ik nog steeds jaloers over. Muscialcamp, oeh ik mis het maar zo'n leuke foto van je groep. Wat bijzonder dat je op de bruiloft mocht zingen en wat een prachtige foto's allemaal. Nog een gelukkig nieuwjaar by the way en dat er nog meer mooie momenten voor je mogen komen in 2015! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik mis Musicalcamp ook! Was echt leuk. Dankjewel. Jij ook happy new year! Liefs.

   Verwijderen
 2. Wat een top jaartje Britt!
  Maak er een mooi 2015 van!

  Liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bipolaire hoertjes? Serieus? Hahah, briljant. Ik vind het zo tof dat je in NY bent geweest, ik ben daar ook geweest toen ik 12 was, maar ik heb dat natuurlijk op een 'kinderlijke' manier ervaren. Zou graag nog een keer terug gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is hilarisch! Vinden we zelf gelukkig ook!
   Ja, New York is en was en blijft altijd fantastisch.
   Liefs!

   Verwijderen