De Cacao Challenge.

februari 27, 2015

Het begon heel onschuldig. Een foto op Facebook, gevolgd door een filmpje, gevolgd door een reactie filmpje. Voor we het wisten, zaten we aan tafel na te denken over hoe we de chocolade zouden neerleggen, zodat het goed in beeld zou komen. Ik had er al meteen spijt van. Het was geen goed idee. Dit zou mis gaan. Alleen al het feit dat ik dit met Syd deed, was een slecht idee.

Ik houd van chocola. Ik ben echt een chocolademonster. Ik kan veel weerstaan, maar chocola gewoon niet. Ik moet ook iedere dag chocola hebben. En dat is minder handig. 
Maar voor een wilde chocola challenge, duik ik dus niet weg. Dit kan ik aan, dacht ik.
Ik had het zo fout. Het was verschrikkelijk. Het vieste wat ik ooit gegeten heb. En het was 1 keer, en nooit, NOOOOOIT meer.
Maar aangezien veel van mijn Facebook vriendjes toch wel een beetje fan zijn van de publiekelijke discussies, wilde we deze hel ook publiekelijk maken. Ja, het is een vernedering, de chocola zit overal, maar we delen het toch.
We hopen dat jullie dit net zo grappig vinden als wij het ook vinden. Ik wil graag mijn liefdevolle partner Syd Horster bedanken, ook voor het editen. 
En voor de lieve lezers: Enjoy, kies wie gewonnen heeft en try this at home. En film het dan ook, kunnen wij ook lachen.

Zo, en dan is het nu echt tijd voor het filmpje: De Cacao Challenge!

You Might Also Like

8 reacties

 1. Hahaha, één woord: GEWELDIG! Wat een helden zijn jullie. Ik ging helemaal stuk om het feit dat er allemaal poeder tussen je tanden zat toen je zo hard begon te lachen Britt. Dit soort filmpjes zijn more than welcome!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben super charmant in dit filmpje. I know haha. Maar fijn dat je dit heel leuk vindt. Dan kan ik dit vaker doen!!! Liefs.

   Verwijderen
 2. Ik ga het nog een keer zeggen, jullie zijn geweldig! Nog meer redenen waarom musicalcamp mis, hahaha Britt hoe komen jullie toch weer op dit soort ideeën, ik stond vanochtend voor die chocolade maar ik durf het niet meer te proeven, je hebt mij bang gemaakt hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, ik heb me suf gelachen om dit filmpje.. Echt hilarisch! én respect hahaha...
  Ik heb niet echt een winnaar.. Ik vind jullie allebei bikkels!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Ik heb net een nieuw filmpje geplaatst, verwende krengen. Weet je hoeveel tijd daar in gaat zitten? Heel veel! Weet je hoeveel tijd ik heb? Niet zo veel...

   Verwijderen