De Liebster Award.

februari 05, 2015Oke, het is misschien nog geen Oscar. Maar toch ben ik heel erg blij met deze nominatie! Ik ben door de liefste Romy genomineerd voor een Liebster Award! Dat was ik eigenlijk al 3 weken geleden, maar ik had nog geen tijd. Oepsie.  Ik was in ieder geval super trots dat Romy genomineerd werd door iemand die ze niet kende! Zo cool!
De Liebster Award is in het leven geroepen voor wat onbekendere blogs. Als je genomineerd bent moet je vragen beantwoorden die je nominator (is dat een woord?) heeft gesteld, 11 blogs die minder dan 200 volgers hebben nomineren en daar weer 11 nieuwe vragen voor bedenken.
Romy heeft dus 11 vragen voor mij bedacht en die ga ik beantwoorden! SUPER LEUK!

1. ANYTHING, ANYWHERE, wat? (voel je vrij dit te interpreteren zoals je wilt: een tripje naar New York, een aflevering Scandal, etc.)
Een zondagochtend in mijn heerlijke King Size bed in New York met witte lakens, zonlicht dat door het raam komt en een super lekkere man naast me.

2. Wat is het beste dat je deze week gegeten hebt?
Ik heb gisteren de lekkerste macaron ooit gegeten. Van de Pattisier in de Markthal. Met Earl Grey smaak. Echt, goddelijk. Ik ben nog steeds sprakeloos.

3. Als je van plek kon ruilen met iedereen in de wereld, wij zou dat dan zijn?
Of Emma Watson. Omdat ze nu naast Harry Potter, nog meer fantastische films, een diploma van de Brown University nu ook nog Belle mag spelen in de speelfilm van Belle en het Beest en dus blijkbaar ook kan zingen. En dan is zo ook nog zooooooo'n mooie vrouw.
Of Obama. Dat lijkt me echt zo tof. De machtigste man ter wereld zijn. Ik houd van aandacht ;)

4. Een liedje voor altijd op repeat, welke?
Op dit moment Adem Uit van Wende Snijders. Zo mooi en klein en daar kan ik echt intens van genieten.
En dan dus toch niet Flight van Sutton Foster, dat vind ik het mooiste nummer ooit geschreven en dat vind ik heerlijk om te zingen, maar na vier keer achter elkaar luisteren ben ik het toch wel een beetje zat...

5. Wat staat er bovenaan je lijstje: 'plaatsen om naartoe te reizen'?
Hoewel Londen erg hoog staat en New York er ook zeker nog 100 keer op staat, heb ik sinds jongs af aan al de droom om ooit naar India te gaan. En gek genoeg was dat nu het eerste dat bij me naar boven kwam.

6. Welke blogger heeft jou geïnspireerd? 
Ja dat is dus een moeilijke vraag. Dat weet ik echt niet meer. Ik ben eigenlijk eerst gaan bloggen voordat ik echt anderen ging volgen. Ik ben vast door iemand geïnspireerd, maar ik kan echt niet bedenken wie.... Ik doe eigenlijk vooral lekker wat ik zelf leuk vind.

7. In de ideale wereld is er: 
Eerlijkheid. Eerlijk zijn is het belangrijkste wat er is, vind ik.

8. Kale nagels of nagellak?
Ik zou graag nagellak willen zeggen, maar het is denk ik kale nagels. Vooral door gebrek aan tijd. Oepsie....

9. Jouw blog in één woord?
Oprecht.

10. Het grootste wat je bereikt hebt?
Muziektheater!

11. Een blog die je moet lezen?
Mag ik er ook twee doen? Britta Maxime, een fantastische modeblog! En Youngique, altijd grappige, persoonlijke, inspirerende en hele eigen blogs.

Oke, en nu mag ik 11 bloggers nomineren. Dat zijn: A Cup of Medicine, hehwhat, Shared Minds, freelennse, musicalmeid, Naomi Felesita, Renee Raadsheer, Oh Yes Irene, It is Romane, My Lovely Daily Life en ANNA BEAU!

En de 11 vragen voor deze dames zijn:

1. Wie is je secret celebrity crush?
2. Als je een dier zou zijn, wat zou je dan zijn?
3. Zonder wat kun je echt niet overleven?
4. Wat is je grootste irritatie-factor?
5. Wat is een eigenschap van jou waar je het trotst op bent?
6. Als ik later groot ben, word ik....
7. Het boek dat je iedereen zou aanraden?
8. Wat inspireert je het meest om te blijven bloggen?
9. Wat zou je doen met een miljoen?
10. Wat vind je het gekste woord ooit?
11. Hoe zou jij je kinderen noemen?

Zo, dat zijn ze. Veel plezier en succes ermee. En ik blijf jullie sowieso volgen!


You Might Also Like

6 reacties

 1. I loved it!! beter laat dan nooit! haha <3 <3 lebbers op je voorhoofd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Te laat met reageren ook op deze reactie. Maar lebbers terug.

   Verwijderen
 2. Wat ontzettend leuk geschreven! Leuke antwoorden! En ontzettend leuk dat ik genomineerd ben! Heel erg bedankt, ben nu al aan het bedenken wat ik moet antwoorden, haha!

  BeantwoordenVerwijderen