Ik neem mijn wc-rol mee en ga op de bank veel te veel chocola eten en huilen.

februari 25, 2015

Terwijl ik deze blog schrijf, moet ik een beetje huilen. Ja, ik heb eindelijk die welverdiende vakantie waar ik zo naar uit keek. Maar toch gaat alles mis. Alles.
Ten eerste heb ik maandag huilend mijn Macbook bij de reparateurs achter gelaten. Ja, mijn steun en toeverlaat is overleden. Nou ja, niet compleet overleden. Maar hij was zo traag dat hij niet meer normaal functioneerde. Natuurlijk, terwijl de reparateur er achter probeerde te komen wat het probleem was en hoe lang het zou duren voor ik hem terug zou hebben, kreeg de Ziggo een storing en was het internet dus weg.
'Tja, dan moeten we hem innemen. We bellen wel als we meer informatie hebben.' Ben ik al gebeld? Nee, natuurlijk niet. En hier zit ik dus, in de vakantie, Macbook-loos. Mezelf een beetje te vermaken met de Apple apparaten van mijn moeder die allemaal duurder waren dan de mijne en toch niet kunnen tippen aan mijn eigen Macbook.
Daarbij heb ik vorige week donderdag eindelijk die trui besteld die ik zo super graag wilde.

Deze dus
En hoewel die gisteren of daarvoor binnen zou komen (ik hoopte natuurlijk op ervoor), is hij er nog steeds niet. En wacht ik dus in mijn pyjama thuis op die trui, zodat ik eindelijk de outfit aan kan die ik al dagen aan wil. Het is niet eerlijk dat hij er nog steeds niet is. Stomme Asos.
En natuurlijk ben ik daarnaast zo verkouden dat ik ieder uur een wc-rol leeg snuit. Jippie, life is soooo good. Ik kan dus niet normaal functioneren zonder die rol ook mee te nemen. En mensen kijken raar als je in de trein een wc-rol uit je tas haalt. Leave me alone! Ik ben zielig, ja!

Om het leven toch een beetje vrolijker te maken, ging ik gisteren een dagje uit met mijn zusjes. Ik propte me compleet vol tijdens een High Tea en gaf meer geld uit dan nodig. Maar het was leuk. En zelfs de kut-tekkel die mijn zusje voor haar verjaardag kreeg en die we op gingen halen van het vliegveld gisteren (uitleg: mijn zusje kreeg een zwerfhond die uit de auto gezet was in Spanje en dus naar Nederland kwam met het vliegtuig), vond ik toch ook best wel lief. Gelukkig ben ik zo verkouden dat ik haar niet kon ruiken, want ze schijnt wel enorm te stinken.
Omdat ik een leuke dag tegemoet ging, besloot ik die te vloggen. En, omdat ik natuurlijk nu niet op mijn eigen, liefste Macbook kan bewerken, probeerde ik de iMac van mijn moeder te gebruiken....
Helaas, daar stond niet eens iMovie op en nu ik hem probeer te downloaden, lukt niks. Het is alweer duidelijk dat deze vakantie me niet gegund wordt. Ik neem mijn wc-rol mee en ga op de bank veel te veel chocola eten en huilen. En die vlog houden jullie dan nog te goed. Als de apparatuur eindelijk eens mee werkt. Ik doe mijn best.

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ook ik zit inmiddels al een paar uur, frequent op de pot. Het scheelt wel weer dat er WiFi is, anders had ik me echt verveeld ;)

  Leuk stuk weer, liefs Tess Fluit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heftig! Super vervelend. Gelukkig is er Netflix. Liefs!

   Verwijderen
 2. Zit weer lekker tegen Britt, stom! Wel fijn dat je met je zusjes wat leuks bent gaan doen, ik hoop dat je nog een beetje kan genieten van je laatste dagen vakantie, verdien je! X

  BeantwoordenVerwijderen