Mijn negatieve dagboek.

februari 10, 2015

Mijn vriend Jules moet een positief dagboek bij houden en dus iedere dag iets opschrijven wat hij positief vond. Om half 9, dood in de metro naar huis, bedachten we wat het positieve aan deze dag kon zijn. Dat inspireerde mij ontzettend voor deze blog. Alleen wil ik zijn positieve dagboek graag een beetje aanpassen. Al is het alleen maar om even heerlijk te zeuren.
Hier is mijn super fijne en fantastische negatieve dagboek.

Lief dagboek,

Vandaag moest ik opstaan. Dat was al punt nummer 1 wat verschrikkelijk was. Mijn bed was heerlijk warm en de kachel is nog steeds kapot, dus de rest van het huis was ijskoud. Ik heb het zooooo gehad met de winter.
Zodra ik mijn bed uit stapte, voelde ik dat mijn kuiten een zware dag zouden krijgen. Daar werd ik aan herinnert bij iedere traptree of iedere plië bij mijn twee danslessen vandaag. Super....
Ook zweette ik al na drie danspassen en stopte ik de rest van de les niet. Waardoor mijn haar de hele dag nat en vies was, terwijl ik het gisteren gewassen heb. Mijn lippen zijn schraal en ik had echt de meest irritante en oncomfortabele string ooit aan. Mijn rug doet pijn en ik kan die stomme Duitse tekst van het lied niet onthouden. De vrouw in de metro vanochtend was echt onaardig. Mijn geld is alweer op en ik moet nog tot zaterdag. En ik ben weer niet tegen de liefde van mijn leven aangelopen.
En mijn laptop is zooooo langzaam geworden dat ik hem meerdere keren heb willen slaan en een half uur heb gedaan over een foto openen en opslaan. WERK!
En nu zit ik op de bank, in mijn bezwete danskleding zonder enige intentie om me om te kleden. Ik moet eigenlijk nog drie nummers instuderen, maar ik kijk tv, schrijf een blog en eet een heel pak chocoladekoekjes leeg terwijl ik morgen weer Insanity ga doen en dus eigenlijk gezond zou moeten eten. Mijn energie level is 0 en mijn motivatie ook even. Ik heb gewoon even geen zin in niks.
En ja, ik zou ook kunnen denken aan hoe goed mijn zangles ging en dat ik vandaag gratis koffie kreeg, maar soms is het zoveel lekkerder om te zeiken tot je erbij neer valt. En dan de volgende dag weer met een schone lij te beginnen. Even lekker, heerlijk zeiken. Gewoon alleen maar zeiken en vooral alles overdrijven. En soms is er echt even niks lekkerder dan dat.

Nou dagboek, ik ga nu lekker door vreten, op de bank hangen, de hele slechte student uithangen en een heleboel series kijken. En dan zal ik morgen wel weer gezond en positief doen. Echt waar.

Wat vinden jullie van deze uber-depressieve foto? Ik houd ervan!

You Might Also Like

2 reacties

  1. Zulke dagen mogen absoluut bestaan. En morgen weer er tegenaan! You can do it!

    BeantwoordenVerwijderen