Hangry.

maart 04, 2015JAAAAA!! Mijn liefste Macbook is weer terug in mijn bezit! Hij is nog niet helemaal gemaakt, dus ik moet nog een keer terug. Maar god god god wat ben ik al blij dat ik hem weer heb. Pas toen ik weer onderweg was naar school, bedacht ik me hoeveel belangrijke bestanden ik alleen op mijn Macbook had staan.
En hoe moeilijk het is om vanaf een iPad te werken. Ik vind ze prachtig, maar je kan er niks mee. Nu kan ik eindelijk al mijn blog foto's opslaan en mijn vlogs bewerken en krijgen jullie alles wat jullie nog van me tegoed hadden!! Ja blogfeest!

En het eerste wat jullie natuurlijk te goed hadden is deze blog. Want ja, ik heb nogal veel gepraat en geschreven over die ene trui. Die trui die mijn hele leven weergaf in een klein tekstje. Want hoewel in de vakantie even alles mis ging, kwam uiteindelijk de hemelse trui toch binnen! IK HEB HEM JONGENS!

Hangry - a state of anger caused by lack of food; causing irrational emotion.
En wat zou ik anders kunnen met mijn nieuwe aanwinst, dan een outfitshoot in de paleistuinen met Romy. Ja, weer in de paleistuinen. We moeten wat originelere plekken gaan vinden in Den Haag. Maar hoe dan ook blijft de Paleistuin echt een prachtige achtergrond op een zonnige zondagmiddag.


Ik combineer deze trui lekker makkelijk met een Jeans van de H&M en laarsjes van de Forever 21. Dit is denk ik een makkelijke trui om te combineren, ook over een jurkje of op een baggy jeans zal hij goed staan. Maar soms is het zo lekker om het zo simpel mogelijk te houden. Soms is minder echt meer. Zelfs voor mij.


Trui: Asos / Jeans: H&M  / Laarsjes: Forever 21 / Zonnebril: H&M.

En het was zo lekker lenteweer!

En dat was weer een superleuke zondag met Romy. We hebben weer koffie gedronken en geshopt (as usual) en ik heb echt op het punt gestaan een piercing te nemen, maar toen was de piercer helaas niet aanwezig.
En ik heb gevlogd!! Althans, Romy heeft voor mij gevlogd. Die vlog komt er nog aan, samen met nog meer foto's en vlogs die ik de afgelopen week gemaakt heb. Ik ben er weer!

You Might Also Like

0 reacties