Sunny Sunday in the Park.

maart 10, 2015

Wat? Alweer een outfitpost? Jup! Ik heb vorige keer maar liefst twee outfits geshoot. En hoewel ik deze outfit eigenlijk wilde bewaren voor over een paar weken, kan ik natuurlijk weer niet wachten om dit te delen. Dus hij is hier nu al! JIPPIE!!


Jurk: Monki , Blazer: H&M mannenafdeling, Laarsjes: Forever 21, Ketting: Urban Outfitters (similair HERE & HERE).


Britt, waarom draag je een jasje van de mannenafdeling? Nou, omdat. Blazers van de vrouwenafdeling zijn altijd te kort of te breed bij mijn schouders en passen nooit zoals ik het wil. En, ja het is een beetje gênant, maar deze zit perfect. Dus ik draag hem.

Dit is de eerste outfit die ik bij mijn shoptripje in Utrecht gescoord heb. Dit jurkje zit heerlijk en ik was hier al super lang naar op zoek. En ook een basic blazer had ik nog niet in de kast liggen, dus dit is echt een aanwinst.


Deze outfit shootte ik op dezelfde dag als de vorige, en zijn dus ook weer in de paleistuin. Er zijn hier zulke mooie plekjes! En het was echt super lekker weer! Het begint echt een beetje lente te worden. Nu hoop ik nog heel erg dat het ook dit weer blijft en we niet straks alsnog in de sneeuw zitten, want daar zit ik dus echt niet op te wachten. 


En de zon leverde ook prachtige foto's op. Deze vind ik echt super mooi gelukt. Het is gelijk mijn screensaver op mijn laptop. Haha oeps.

Het is nog steeds heerlijk weer en ik kan er niet van genieten, dus jullie mogen dat extra doen voor mij. En morgen is dan hopelijk de dag dat ik mijn Propedeuse haal!! Daarover volgt natuurlijk later meer.

You Might Also Like

0 reacties