Zussendagje.

maart 07, 2015

Vorige week had ik vakantie. En hoewel het eigenlijk vooral bedoeling was zo min mogelijk te doen, propte ik mijn hele week weer veel te vol met leuke dingen. Ik moest eigenlijk een heleboel bijslapen, want ik was aardig oververmoeid geraakt door de drukke weken, maar ik heb eigenlijk niet heel veel meer geslapen dan normaal. Wat wel heerlijk was, was om een week even mijn hoofd volledig uit te zetten. Ik ben een week niet met school bezig geweest. Ik was zo verkouden dat mijn stem weg was, ik niet kon zingen en dus ook niet echt kon oefenen. En toen besloot ik me de hele week maar niet met school bezig te houden. Ik zweer het je, die mentale rust helpt ook al heel erg tegen alle vermoeidheid. Misschien kwam de vermoeidheid dan toch ook wel door stress.
Nu is de vakantie voorbij en ben ik weer volop met school bezig. Maar omdat mijn laptop vorige week niet beschikbaar was, hadden jullie nog wel wat leuke dingen te goed.
Één heel leuk ding aan vorige week was de dag die ik doorbracht met mijn zusjes. Mijn zus en ik zijn allebei uit huis en zien elkaar, en mijn jongere zusje, steeds minder. We komen ieder weekend nog naar huis, maar toch lopen we elkaar vaak mis.
En hoewel ik het prima en normaal vind dat zij en ik ouder worden, groeit mijn jongere zusje ineens op tot een jonge vrouw. Daar moet ik heel erg aan wennen. Ik vind het soms wel even moeilijk dat ze niet meer zo'n klein hummeltje is en langzaam veranderd in een opstandige puber. Maar stiekem vind ik het ook wel heel leuk dat ze nu zo volwassen en groot wordt. Ze krijgt echt haar eigen stijl en kan dus nu ook prima mee shoppen. Zij kiest zelf uit wat ze wil dragen en betaald dat dan ook zelf. Dat vind ik heel stoer om te zien.
En het allerleukste is, ze heeft een hondje voor haar 13e verjaardag gekregen. Ik dacht altijd dat ik honden haatte. Ik had ook echt niet zoveel met honden en vond ze vooral stinkende, verharende monsters. Ik vond het dan ook niet zo'n heel fijn idee dat er zo'n mormel in mijn huis zou gaan wonen. Mijn zusje was door het dolle heen en ik wilde het natuurlijk niet voor haar verpesten. Maar toch zag ik er best wel tegen op.
En ik zat er zo naast. Lola is geen verharend, stinkend mormel. Ze is super lief en gehoorzaam en schattig. En stiekem ben ik in die ene week al heel erg veel van haar gaan houden. Ik word een hondenmens, red me!
Dus, vorige bracht ik een dagje door met mijn meiden en dat dagje heb ik gefilmd. Het is geen lange vlog en ik doe niet iets heel bijzonders, maar ik hoop toch dat jullie het leuk vinden om te zien. Jullie hadden hem in elk geval nog te goed.
Oh, en zijn jullie benieuwd naar de outfits die ik die dag geshopt heb? Die komen binnenkort apart online! Zo maak ik het allemaal toch lekker een beetje commercieel.


You Might Also Like

0 reacties