200 blogs in 2 jaar.

april 03, 2015

Op 2 april schrijf ik mijn 200ste blog, precies op de dag dat mijn blog 2 jaar bestaat. Wat een memorabel moment.
Ik heb lang nagedacht wat ik met deze blog wilde doen. Ik vind het echt een bijzonder moment, maar ik weet gewoon niet wat ik erover moet schrijven. Ik wilde wegblijven bij mijn eeuwige ge-'dankjewel voor het lezen', maar ik kan het gewoon niet laten om weer een sentimenteel bericht te schrijven. Dit hier komt er weer een.
Ik vind het gewoon heel bijzonder dat ik schaamteloos alles op mijn blog durf te zetten en dat ik daar dan ook nog hele leuke reacties op krijg. Soms denk ik echt: 'Oh Britt, moet je dit nou wel doen?' Maar dan hoor ik dat veel mensen het herkenbaar vinden. Dat is ook eigenlijk waarom ik deze blog begonnen ben. Ik ben maar gewoon Britt, dus ik wil ervaringen delen met jullie en hopelijk die verhalen herkenbaar maken en het daar weer over hebben.
Hoe ouder ik word, hoe meer ik nadenk over wat ik wel en niet plaats. En toch probeer ik het altijd herkenbaar en persoonlijk te houden. En ik heb dat echt de afgelopen twee jaar met super veel plezier gedaan. En ik hoop dat ik dat in de toekomst ook met nog heel veel plezier blijf doen. Ik vind steeds weer nieuwe dingen om over te schrijven en nieuwe manieren om mijn blog persoonlijker en vernieuwender te maken en ik hoop dat jullie dat leuk vinden.En om jullie een beetje mee te nemen in mijn sentiment, wil ik jullie graag meenemen in de laatste twee jaar. 200 blogs zijn er erg veel en ik kan me voorstellen dat jullie ze niet allemaal gelezen hebben. En toen ik voor mezelf op een rijtje zette wat ik nou zo leuk vond aan bloggen, stuitte ik op mijn eigen blogs die ik het allerleukst vind.
Want eerlijk, ik zou deze blog niet hebben als ik mezelf niet ook heel interessant en hilarisch zou vinden. En ik lach vaak hardop om mijn eigen blogs. En soms is het leuk om te lezen waar het allemaal begonnen is. Daarom wilde ik mijn top 5 even op een rijtje zetten.

Mijn top 5 blogs:
1. Op zoek naar jezelf - 3 april 2013
Het lijkt 100 jaar geleden dat ik deze blog schreef en toch snap ik nog zo goed waar ik het toen over had. Dit is waar het allemaal mee begon. Ik had dit geschreven en toen dacht ik: dit moet ik delen met de wereld. En dat is hoe ik begonnen ben met bloggen. Nog steeds doet dit verhaal me veel en ik kan me er nog steeds compleet aan verbinden. En ik snap nog steeds waarom ik het waard vond dit te delen. Ik hoop jullie ook.
2. De Cacao Challenge - 27 februari 2015.
Ik heb niet vaak zo'n lol gehad als tijdens het opnemen van dit filmpje. Oké, tijdens het filmpje was het niet altijd even leuk, maar uiteindelijk was dit een van de grappigste dingen ooit. En het filmpje zelf vind ik hilarisch. Ja, ik heb hem zelf gemaakt, maar toch heb ik hem zelf ook al 100 keer bekeken en iedere keer lopen de tranen over mijn wangen. Ach ja, ik vind mezelf soms best grappig. En ik vind het ook heerlijk om om mijn eigen gênante momenten te lachen.
3. New York City Day #6: Dit is zonder twijfel het meest impulsieve en bizarre dat ik ooit heb gedaan. - 23 oktober 2014.
Mijn hele New York City reeks was fantastisch om te schrijven. Deze blogs lees ik vaak terug om weer even terug in die geweldige stad te komen. En als ik dan een moment uit New York moet kiezen, dan is dit wel echt een memorabel moment geweest.
Maar de reacties die ik kreeg om deze hele reeks waren hartverwarmend en ik heb ontzettend genoten van het schrijven van deze blogs en het steeds weer zoeken naar nieuwe interessante thema's. Zeker een hoogtepunt van de afgelopen twee jaar dus.
4. Beste Britt. Je bent niet zwanger en verder ook nog volledig gezond. Hoera. Fijne week en tot volgende maand! - 10 juli 2013
Ik geef toe dat deze titel misschien een tikkeltje aan de lange kant was. Toch kan ik zelf ook nog steeds keihard lachen om deze blog. Hier heb ik ook veel positieve reacties op gehad en dit was een van de eerste blogs waar ik aan dacht om nu te plaatsten.
5. Mocht je me ooit kunnen vergeven, contact me. - 26 september 2014
Toen ik deze blog achteraf terug las, was ik verbaast over mijn eigen schrijfstijl. Ik had hier echt een andere stijl gebruikt die ik niet vaak gebruik en daarom vind ik deze blog extra goed werken. Ik weet helaas nog steeds niet wie de vreemdeling was die mij toen aansprak en het is me bijna gelukt me daarbij neer te leggen. Ik hoop toch stiekem dat ik hem ooit nog eens tegen kom.

Ik hoop dat jullie dit, net als ik, ervaren als leuke en interessante blogs. Ik vind het in ieder geval heel fijn om nog steeds reacties en lezers te trekken. Ik houd stiekem natuurlijk ontzettend van aandacht, daarom plaatst is deze onzin allemaal online. Dus reacties krijgen is voor mij het leukste wat er is. Ik ben zo trots dan mijn blog blijft groeien. Het gaat niet hard, maar het gebeurt en dat houdt me ontzettend enthousiast.
Dus bedankt aan iedereen die ooit een reactie achter heeft gelaten, maar ook aan de mensen die altijd een reactie achterlaten. Aan de bekenden en de onbekenden. Aan de vaste lezers en aan de 'ik lees het wel als het voorbij komt'-lezers. Aan de enthousiaste lezers en aan de stille lezers. Maar ook bedankt voor de feedback en aan alle taalverbeteringen. Het is mijn blog, ik doe ermee wat ik wil, maar het is fijn om soms te horen dat ik door draaf of dat ik toch weer eens een d en een t om gedraaid (met d of t?) heb. Dank dat jullie het bloggen zo ontzettend leuk maken.


Ik blijf natuurlijk doorgaan en probeer ook echt een soort van consequent te blijven bloggen, maar soms is het door de drukte even chaos. Inspiratie is er altijd, maar de rust om er even voor te gaan zitten mist.
Toch wil ik echt ontzettend mijn best doen voor mijn blog en voor jullie, om het voor iedereen zo leuk mogelijk te houden. Dus heb ik iets nieuws bedacht (eigenlijk gejat). Speciaal voor jullie. Want ik schrijf wel altijd leuk waar ik over wil schrijven, maar waar willen jullie over lezen?
Dus bij deze: Bedenk je blog! Waar willen jullie een blog over lezen? Laat een reactie achter op mijn blog, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Happening, Whatsapp, Postduif, Rooksignaal, whatever met een onderwerp wat jij interessant vindt! Het mag heel persoonlijk zijn, of iets waar ik niks van weet. Het mag een filmpje zijn die ik op moet nemen, je mag me een opdracht geven! Ik sta overal voor open. En ik beloof dat ik dan elke maand zeker 2 van deze: Bedenk je blog's uit zal voeren op mijn blog.

Zo, ondertussen was deze avond te gezellig en is het 3 april voordat ik dit echt plaatst. Maar zeker niet minder gemeend. En op naar nog meer moois en gewoons.

You Might Also Like

2 reacties

 1. Ha super tof die 200 blogs!

  Ik heb altijd die struggle van posten/niet posten en uiteindelijk heb ik een yolo moment en staan er blunders en bloopers online maar ik heb er eigenlijk zelden spijt van haha. Ik ga de rest van je logjes even doorlezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee ik heb er ook niet vaak spijt van. Kan er vaak zelf ook gewoon heel hard om lachen!
   Thanks voor je reactie! En ik volg je want ik vind je blogs echt super leuk!!

   Verwijderen